Oči tam klidně nech – ale vyřízni žábra – ta zachycují spoustu
svinstva a mohou, případně, způsobit pachuť polévky…
😉
Oči – pokud je uvaříš, vyhoď až spolu s kostmi.
0 Nominace Nahlásit |
Klidně ano, z uvařené ryby jdou očka vyloupnout skoro sama, tak proč si přidělávat zbytečně práci.
0 Nominace Nahlásit |
Oko, do duše okno – na někoho může možná působit nepříjemně oko dívající se z vařící vody, ale polívce to asi vadit nebude. V naší domácnosti vydloubáváme před vařením.
0 Nominace Nahlásit |
Vzhledem k tomu, že kapří hlavy po cca 20 min vaření v polévce rozmačkám mačkadlem na brambory (pak polévku po uvaření přecedím) a vařím ještě cca 15 min dál, oči vždy předem vydloubnu malou kávovou lžičkou. Z hlav se musí kompletně odstranit všechny části žáber, nebo bude polévka hořká a nejedlá. Hlavu rozpůlím velkým ostrým nožem a vyčistím od žáber, pak omyju a pak teprve dám do vody vařit
0 Nominace Nahlásit |
Já je vždy vyříznu i se žábrami.Dost to klouže,pozor,na říznutí.
0
před 3625 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |