Máte nějaký zážitek, na který rádi vzpomínáte ze základní školy? :)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? Lucijej, bolak, briketka10, Illines, MonkeyKing před 4291 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
když kluci stojící na hanbě sundali hasící přístroj
a postříkali s ním celou chodbu i s nástěnkou, kde
visely obrázky páťáků, (to byl puch)všichni dostali
2 z chování, dodnes si to připomínáme na srazech,
jinak jich bylo daleko víc, ale tento byl nejsilnější :o)
kromě velkých přestávek a jak po nás kluci stříleli
prakem a skobičkama to teda dost bolelo au au :(
0 Nominace Nahlásit |
Zcela jednoznačně devatery prázdniny, když počítám jenom ty hlavní letní.
4Kdo udělil odpovědi palec? Illines, tanyny, WeeBear, briketka10
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jo, dostal jsem (spontánně) pusu od spolužačky, to jsem ještě netušil, že je poslední na následujících dvacet let ;{)>
4Kdo udělil odpovědi palec? Illines, anonym, anonym, briketka10
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drive se topilo ve tride v kamnech,uz nevim cim to byl skvely napad,ale na
zemepis,pan ucitel Sojka byl neuprosny-vse vetsinou za 5 a tak se zakovske
schovali pri odpolednim vyucovani do kamen.Kazdy z nas,mel sluzbu ,odpoledne
kamna vycistit a pripravit na rano k zatopu.Protoze,nasledujici den byl
zemepis ,tak se zakovske(vetsina trida)odlozili do kamen,no rano pan skolnik jen
skrtl.Oooo,to byl den,stejne za pet a s pravdou ven,nova zakovska s ucitelovym
nametem a doma vejprask.Nikdy nezapomenu.
Doplňuji:
omlouvam se za chyby.
Upravil/a: Illines
4Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym, briketka10, anonym
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Oslavy výročí 100. let založení školy, a pak úspěšné složení přijímaček na střední školu. Výlet vlakem do Německa ve čtvré třídě.
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Illines, tanyny
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jeden jediný, ale obrovský: byl jsem dítě životem nepoznamenané, se starostmi věku odpovídajícími a byla to bomba.
0 Nominace Nahlásit |
Zážitků spousty, ale jeden nezapomenutelný i když není nejlepší. Poslední den v deváté třídě, seděli jsme naposledy v lavicích a mně v té chvíli došlo, že něco nenávratně končí. Brečela jsem jak želva, ale byla to pravda. Už je to víc jak 50 let, ale tu chvíli si stále dokážu vybavit ☹
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10, Illines
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zážitků bylo hodně.Dnes s úsměvem vzpomínám na výměnný obchod mezi spolužáky s fotografiemi hudebních skupin.Fotky byly černobílé a snad i dvacátá kopie.To nás ale neodradilo a platili jsme za ně docela hodně peněz.Totéž platilo i o plakátech.Také rád vzpomínám na některé učitelky a učitele.Slušných a lidských byla tenkrát většina.Mnozí už tu nejsou,ale nikdy na ně nezapomenu.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, Illines
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No moje historky ze Zš, to by vydalo minimálně na celou knihu :) Ale pamatuji se, když jsme chtěli nachytat učitele (byl to takový šprýmař, měl rád humor :) tak jsme připravili na něj v jednu a tu samou hodinu následující: 1) Povolili šrouby u židle 2) Natřeli tabuly sirupem 3) schovali všechny křídy a tu jednu přilepily sekundovým lepidlem. :) Když učitel přišel vůbec si nesedl na židli jak měl zvykem, vytáhl si křídu s kapsy, otočil tabuly a psal na vnější stranu nenatřené tabule :D 3:0 pro něj :)
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, bolak, MonkeyKing
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já teda ještě na základní škole jsem, ale myslím, že to jsou perličky z hodin, poznámky ze žákovských, ale vzhledem k tomu, že jsem se zůčastnila hodně pobytů mimo školu (lyžáky, plenéry, školy v přírodě, zájezdy do zahraničí,..) tak tam musím zařadit ty lyžáky. úsměvné jsou ale hlavněpoznámky z prvního stupně :))
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Illines
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Plivali jsme do třídní knihy, říkali třídnímu křestním jménem, házeli po sobě houbou atd. :D
Je toho hodně.
PS: Žádny postih za tyto vyjmenované nehrozil!!
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, Illines
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pokud se dá do základní školy počítat i první polovina těch let strávených na gymplu, tak nemůžu vynechat vícedenní pobyty kdekoliv.. samozřejmě Praha byla pro nás atraktivní, ale i lyžák, exkurze na Pálavu… hlášky učitelů, celej gympl je jeden velkej mejdan… :) škola mě moc bavila, baví, no a snad i bavit bude, chystám se být učitelkou :)
0 Nominace Nahlásit |
Těch by bylo, těžký vybrat ten nejlepší, ale po přečtení briketčiny hasící historky se mi nevím proč vybavilo, jak jsem jednou našel hovno v umyvadle.
Na záchody se pak vyvěsila cedule, že se tam něco porouchalo a my pak
pozorovali ty skupinky dospělých, který tam posltupně vcházeli a
vycházeli..nejdřív vešla naše třídní, za dvě vtřeriny byla venku se
slovy „no panejo“, následně vešel a hned zas vyšel školník
„prasata!!“, chvíli nato i uklizečka s kýblem a hadrem: „tak todle
já uklízet nebudu“…a takhle to pokračovalo celej dlouhej den :)
Doplňuji:
Teď sem si ještě vzpoměl, jak sme byli v devátý třídě na hudební
výchově, a přišel tam ředitel na kontrolu, aby viděl jak jsme na tom se
zpěvěm, a učitelka nás poprosila, abychom každej panu řediteli předvedli
naše pěvecké dovednosti, a celá třída tuhle předváděčku zasabotovala
tím, že všichni do jednoho postupně zazpívali píšničku „skákal pes,
přes oves, přes zelenou louku..“ :)
Upravil/a: bolak
1Kdo udělil odpovědi palec? MonkeyKing
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
5. C. Byla to moc dovrá třída :* MucQ :* Terka Hlíněná ty výgeby :DDDD
0
před 4291 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Těch by bylo, těžký vybrat ten nejlepší, ale po přečtení briketčiny hasící historky se mi nevím proč vybavilo, jak jsem jednou našel hovno v umyvadle.
Na záchody se pak vyvěsila cedule, že se tam něco porouchalo a my pak pozorovali ty skupinky dospělých, který tam posltupně vcházeli a vycházeli..nejdřív vešla naše třídní, za dvě vtřeriny byla venku se slovy „no panejo“, následně vešel a hned zas vyšel školník „prasata!!“, chvíli nato i uklizečka s kýblem a hadrem: „tak todle já uklízet nebudu“…a takhle to pokračovalo celej dlouhej den :)