Jde mi o to že vlastně co vím tak bůh stvořil Svět za 6dní a sedmý odpočíval pokud se nepletu, a přítom stvořil vždy 1pár od každého zvířete, tedy i dinosaura?A Adama a Evu, ale první kostí člověka tak jak ho známe(homo sapiens sapiens) jsou teprve 35tisíc let před naším letopočtem ale dinosauři jsou cca 65mil let, co bylo mezitím?Samozřejmě byl i australophitecus a tak ale v to asi křesťané nevěří že byl předchůdce člověka.Každopádně člověk nežil v období dinosaurů, ale ani nežil třeba takovej pes, kterého bůh taky musel stvořit ne?
Je celkem možný že se dost pletu, moc o tom nevím ale tahle otázka mě právě zajímá
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? GM, Syd, chudst před 4791 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jednoduse receno: byla krestanstvim uznana evoluce dle vedy. Nenajdete pravdepodobne nikoho (snad maximalne extremisty), kdo by tvrdil, ze jsme se vyvinuli z Adama a Evy. To bylo ve stredoveku, ne v dnesni dobe. V bibli v tomto muzeme hledat poucna prirovnani, ale ne pravdu a krestanstvi to uznalo.
0 Nominace Nahlásit |
Nevěřej, z logiky věci. Jeden profesor mi řikal, že podle křesťanů svět vznikl asi 6 tisíc let zpátky (dopočítáno podle Bible). Navíc křesťani popíraj i z větší části evoluci..
0 Nominace Nahlásit |
Dinosauři nejsou věc víry. Jejich bývalá existence je dostatečně prokáźána. Myslím, že se nenajde křesťan, který by dinosaury popíral
0 Nominace Nahlásit |
Ti největší hardcore věří, že zkameněliny vytvořil Bůh, a uložil
je pod zem, protože to považoval za dobrý vtip :)
Ale většina rozlišuje mezi objektivními fakty a tradicí :)
0 Nominace Nahlásit |
Tých 6 dní predstavuje 6 období tvorby. Človeka stvoril až ku koncu
(k večeru) 6.obdobia. Medzitým už niektoré Jeho prvé diela vymreli. Večer
na 6.deň, po zhliadnutí svojho diela sa rozhodol a vytvoril pre svoje
najdokonalejšie umelecké dielo – človeka – svetlo vedomia a naučil ho
získavať vedomosti a využívať ich.
7.deň, ktorý vyhlásil za deň svojho odpočinku, prebieha teraz. Vidno, že
oddychuje a Jeho deti – ľudia, nemajúc nad sebou dozor, vymýšľajú a
bijú sa medzi sebou.
annas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |