Asi na tom neco je,verim.
Doplňuji:
Pro Jakuba-je mnoho odbornych knih na toto tema,tak jak nekdo veri v Boha(taky
ho nikdo nevidel,zravna tak dabla)tak ja zas verim v moji otazku.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Toruk před 5375 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já tedy ano. Je přece blbost odžít si svých sto – mnohdy i padesát – let a po zbytek věků hnít v hrobě. Věřím i na karmu, kterou si člověk z minulých životů s sebou nese. Jakube a další, myslíte si tedy, že když je člověk v současném životě svině, nemusí mít vůbec výčitky svědomí, prostě mu to bude procházet a nikdy ho nestihne spravedlnost? To bych se divil.
0 Nominace Nahlásit |
Budeme-li akceptovat zákon o zachování hmoty a energie, pak musí platit, že lidské tělo se opět změní v prach atomů, ale co se stane s energií se kterou pracuje a produkuje náš mozek je velkou neznámou. Existuje názor, že ihned po smrti se vyzáří jako holografický výron zobrazující identitu odcházejícího jedince., ale kam a proč????
Pravda také je, že mě před léty můj milovaný strejda když umíral slíbil, že pokud něco existuje, pošle odsud zprávu nebo pohled.,,, prozatím jsem nic neobdržel nebo jeho zprávu nezaregistroval…, a on uměl držet slovo.
0 Nominace Nahlásit |
Zrejme na tom neco bude,vzdyt veskera moudra nabozenstvi jsou na tomto zalozena.Nehlede na zakon o zachovani energie…
0 Nominace Nahlásit |
Tak jako nejde vrátit čas, nejde vrátit ani život. Je možné a podle
některých úvah i pravděpodobné, že něco takového existuje. Jak už bylo
dříve řečeno u klonování, ano jsem to já ale myšlení nemůže být
stejné a to z důvodu, že se člověk učí a získává dovednosti. Takže
tělo může být úplně stejné a nic víc.
Takže si myslím už jen z důvodu komplikovatelného složení organizmu, že
motýl bude motýlem, člověk člověkem. Ten druhý nebude vědět nic o tom
prvním a ani si nic pamatovat. Tělesná schránka může být podobná, což
se nedokáže z důvodu, že jak skončí starý život po nějakém čase
začne nový úplně malinký. Ten se opět učí a získává dovednosti a je
úplně jedno kde je. Dnes je tady a v příštím životě se narodí kdesi
v africe.
Těžko říct. Tak jako existují různé anomálie, občas se stane, že
taková anomálie je i u člověka nově narozeného, kterému probleskává
jeho minulost.
0 Nominace Nahlásit |
Máme/ vlastníme tělo. Ale nejsme tělo. Nemůžeme být tím co vlastníme; jsme tím, kdo říká: já mám tělo. Podobně jako ten kdo řídí auto není autem, ale tím kdo říká: já mám auto; po skončení jízdy z auta vystoupí. Stejně tak i my lidé po smrti vystoupíme z těla a vtělíme se do dalšího, kde budeme pokračovat ve svém vývoji, k naplnění podstaty lidského bytí a vesmíru. Karma potom určí, do jakého těla a prostředí se narodíme. Pokud je někdo svině v tomto životě, není vyloučeno, že se narodí jak svině i v tom dalším.
0 Nominace Nahlásit |
Prosím tě zamysli se. Pokud najdeš jediný důkaz toho, že tento jev existuje, tak prosím. Dovedeš si představit tu tlačenici. Někde. Nebo si myslíš, že se převtělíš v nějakého jiného tvora. To je sice teoreticky možné, že prvky v tobě obsažené se někdy později stanou částí organizmu jiného tvora, ale to je vše. Pokus se objasnit jak to cítíš.
0 Nominace Nahlásit |
No … ono asi něco po smrti je, ale mi to teda hlava nebere. Jak se
říká, to poznáme …
Ale je fakt, že mi před lety zemřel přítel a do pozdního podzimu mě na
loukách doprovází krásný motýl. Je to divné, kde se vždycky najednou
objeví a celou dobu lítá kolem nás (já a pes). Tak si vždycky říkám,
že je to asi on, ale jak říkám hlava mi to nebere.
0 Nominace Nahlásit |
Proč by němělo existovat něco,co není hmotně dokázané,na co si nemůžeme sahnout,ukázat?Je přeci plno svědectví od lidí,kteří prošly klinickou smrtí.....tělo je jen schránka,hmotný obal,v kterém určitý čas fungujeme…ale to"já"je uvnitř a není to jen ten kus svalů…
0 Nominace Nahlásit |
Na Karmu věřím určitě,zdali z toho plyne,že existuje posmrtný život
a v jaké podobě nevím.
Klinická smrt ,další téma k dizkusi.
0 Nominace Nahlásit |
Já věřím, ale absolutně si to nedovedu představit. Mám si
představovat, ducha?
Když měl můj děda mrtvici, tak říkal, že viděl tunel a na konci světlo.
Tak jak se to popisuje. Ale co je dál? Bůh ví…
0 Nominace Nahlásit |
Pár lidí mělo zvláštní zážitky když jim umřel někdo blízký.Jakoby ten člověk co odešel dal znamení na rozloučenou.To se stalo i mému známému který je vzdělaný a inteligentní člověk.Stalo se něco když mu umřel otec.
annas | 5913 | |
Drap | 4620 | |
led | 3002 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2240 | |
zjentek | 1650 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1420 | |
aliendrone | 1413 | |
elkon | 1312 |
Divadlo |
Etiketa |