Ahoj. Nasel jsem to v serialu „Jak se to dela“, na ktery se postupne divam. Ale k sardinkam jsem se jeste nedostal.
Ale myslim ze to bude prave nazorny a neco ti to o tom rekne.
Koukni se sem, viz zdroj., tady si to muzes stahnout, konkretne 10 dil 11 řady.
Zdroj: http://tracker.cztorrent.net/torrent/how-its-made-jak-se-to-dela-cz-se11/45482
0 Nominace Nahlásit |
Maso sardinek je po vykuchani vystaveno tlaku 100–400 Mpa, pri teplotě 4–20 stupňů po dobu 30ti minut a poté „zakonzervovano“. www.vscht.cz/ktk/www_324/studium/konzervace/texty_xml/vysoky_tlak.xml
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |