Dcera a manželka se do mne pustily, že bych nezvládl práci ve skladu Amazon. Předpokládám, že po určitém školení a seznámení se se základním systémem uskladnění, bych danou práci mohl provádět, ale bylo mi řečeno, že mám blbé řeči. Nehodnotím ženskou logiku, ale možnost práce na takovém místě. Má s tím někdo zkušenosti? Děkuji.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? paul1, marci1 před 1488 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkušenosti nemám, ale byl jsem nějakou dobu šéfem chemického skladu, i když ne Amazonu. Řeknu ti, že to je dost o hubu, hlavně kvůli pracovního vytížení a materiální odpovědnosti. O Amazonu jsem četl dost hrozné věci. Tvrdá kapitalistická firma.
0 Nominace Nahlásit |
Baby maj recht, tam se ztratíš… musel bys bejt libovej logistik, i kdyby nechtěli žádný vzdělání! Zdroj – zkušenost.
0 Nominace Nahlásit |
Neni to prace, ktera by vyzadovala nejake zvlastni dovednosti. Jen je potreba vydrzet celou smenu na nohou a zvladnout smenny rezim – to uz neni pro kazdeho.
Upravil/a: Schluker
0 Nominace Nahlásit |
Z doslechu: Skladový operátor je něco jako robot. Pokud v té šílené, početné hromadě zboží nenajdeš ono správné zboží do 5 minut, dostaneš pokutu. Pozdní příchod o minutu, chvilkově usednout, když máš u sebe na pracovišti jiný nápoj než obyčejnou vodu, nedodržení času vymezeného na přestávku, to vše může být důvodem k výpovědi. A nemoc je samozřejmě také důvodem k propuštění. Taková fluktuace údajně nikde jinde není a kdo to jednou zkusil, je šťastný, že už tam není a nepříjemné sny má ještě po dlouho dobu. ☹
0 Nominace Nahlásit |
Co vím, tak tam je slušnej drill a fofr.
Zaučení musí být velmi rychlé.
Některé firmy mají u scaneru, kterým se načítají položky kontrolky,
které kontrolují rychlost. a běda, jestli jsi v červeném – pomalém
políčku 😁 😁
0 Nominace Nahlásit |
O Amazonu jsem slyšel, že k pokutě stačí, když jdeš po schodech a nedržíš se zábradlí, nebo když při zvedání břemene a jeho přeložení např. do strany se neotočíš celým tělem, ale jen vrchní částí trupu.
0
před 1487 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jen doplním ostatní, někde jsem četl, že nosíš náramek-něco jako krokoměr a ten sleduje jestli se pohybuješ a běda jak ne. Takže pokud si na minutku sedneš, musíš minimálně pohybovat rukou.
0
před 1487 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Paul1: nojo, americka firma.. tam jsou na predpisy psi :) jsou zvykli, ze je tam kdokoliv zazaluje za cokoliv – idealne za pracovni uraz :)
Marci To není jen Amazon. Takhle jsem pracovala 18 let v nejmenované lisovně plastů v nepřetržitém 12hod. provozu. Pokud dodržuješ „štábní kulturu“ a hledíš si své práce, nemáš problém. Nic pro nemakačenka.