Babiš má schopnost všecko analyzovat a vylepšovat. Už začátek jeho knihy zní velmi nadějně. Ale v 2. půlce ebooku začíná Babiš strašit podrobnostmi, co chystá. Ještě štěstí, že to lidi nedočtou až do konce.
Četli jste to celé?. Víte ty hlavní body?
https://www.anobudelip.cz/file/edee/2017/o-cem-snim-kdyz-nahodou-spim.pdf
Zajímavá 0 před 2570 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Je po volbách, voliči svou úlohu splnili, nic dalšího (čtení, přemýšlení) už se od nich neočekává.
Kousek jsem si přečetla, slyšela jsem Babiše mluvit, tohle nemohl napsat on.
Upravil/a: Lamalam
0 Nominace Nahlásit |
Nevoli jsem ho, ale dílko jsem si přečetl. Většinou jsou to bláboly, souhlasím pouze s dvojí sazbou nemocenského pojištění. Rád si připlatím a budu mít zákonem zajištěnu kvalitnější zdravotní péči než nuzáci. Jsem trochu překvapen, že s tímto elitářským názorem souhlasí 30 % lidí.
0 Nominace Nahlásit |
Je to pěkná pohádka a za pár let to budou staré pověsti české
Sorry Dudu, já mu věřím také, poněvadž byl v KSČ, dle Ústavního soudu
SR byl veden jako spolupracovník a šikovně zbohatl, když v Československu
řádila neviditelná ruka trhu, tudíž má bohaté zkušenosti, ale pokud by
chtěl vše slibované prosadit, musel by zakoupit ostatní poslance
v Parlamentu ČR
Upravil/a: Kryšpín
0
před 2570 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
ad Kryšpin – takové chytráky mám nejradši. Co takhle dát Andrejovi šanci? Víš ty co, jdi do háje.
Upravil/a: dudu
0
před 2570 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Někde jsem četl, že a i tu knihu nenapsal sám, ale patrně se to zametlo zase pod koberec, ostatně jako se můžeme nachystat, že v budoucnu vše.
0
před 2570 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tomáš fuk, hlavně, když ODS, ČSSD a KSČ jsou mrtvý strany, mrtvej homolka… pak bude všechno v rychtyku. Babiš může bejt sv*ně, ale voliči si ANO přetransformují k obrazu svému! To jako fakt, nekecám!
Klaproth: no voni totiž „nuzáci“ se nezvaně pasují mezi, jak říkáš- kvalitnější. Když se v těch řadách detailně povrtám, jasně je tam spatřuji, ale ne každej má ten dar, tak proto těch 30%!
Upravil/a: zjentek
0
před 2570 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem to četla. Vypadá to, že to psal on, hlavně o korupci,
soudnictví. Ty těžší kapitoly mu někdo pomáhal a pak mu to celé někdo
učesal. K tomu nemusíte být miliardáři. K tomu vám stačí tak zvaný
copywriter. Tak já NEmůžu s patra říct, že jsou to bláboly. Spíš mi to
naznačuje, že to analyzoval a snaží se o řešeni. Zdravotnictví rozumím,
tam mi to jako bláboly připadalo. Chce prodlužovat dobu dožití. Ale kde na
to vezme, když 1 rok vydržování důchodce přijde na 300 a víc tisíc.
Chce pečovatelské služby, které jsou dražší než co už je.
U nás je strašně nízká kojenecká úmrtnost. Na Slovensku a v USA je
3 krát vyšší. Jestli to myslí s rozpočtem opravdově, měla by se
kojenecká úmrtnost zase zvýšit, jinak se při péči o narozené kriply
nedoplatíme.
.
USA mají nejen 2 krát vyšší rozpočet na zdravotnictví, ale i 2 krát
nižší výdaje, Protože starým, co už nejsou při sobě, stát doplácí
jen 20% a léčbu musejí platit příbuzní. Tím zabránili rozkrádání
zdravotních pojišťoven. U nás zatím nikdo nemá v úmyslu nesvéprávné
důchodce odstřihnout od péče.
0
před 2569 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Často se dá s tím co politici píší do programových prohlášení souhlasit (a O čem sním je de fakto zjednodušené čtivé programové prohlášení). Hezky se to čte, mívá to hlavu a patu, zní to logicky a správně. Bohužel praxe je pak jiná, v programovém prohlášení mohou mít boj proti korupci ale k čemu je to dobré když pak ve vládě hlasují proti zákonu který by měl nařídit všem státním organizacím a podnikům ve vlastnictví státu zveřejňovat smlouvy které z pravidla takovou neviditelnou korupci stvrzují a ukotvují – to je případ ODS ale i řady dalších, které hlasovali proti zveřejňování smluv. Takže číst programová prohlášení je fajn, ale pak nesmíte zapomenout kontrolovat zda ty sliby opravdu zvolení představitelé dodržují nebo dělají pravý opak.
Zrovna u hlasování o okleštění registru smluv můžeme vidět jak hlasovali poslanci ano. V nebývalé míře se zdrželi hlasování, kdyby se v takové míře nedrželi pak by registr smluv byl zachován v původně zamýšlené účinné formě bez vyjímek. Kdo naopak hlasoval pro významné omezení veřejného registru smluv a tedy de fakto pro ukrývání potenciální korupce byli poslanci ČSSD a KSČM a výsledky voleb je za to naštěstí už potrestaly…
Upravil/a: anonym
0
před 2568 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tím svým poukázáním na hlasování o registru smluv jsem chtěl dát k zamyšlení možnost že ANO vlastně také hlasovalo pro omezení registru stejně jako ČSSD a KSČM, ale hlasovali pro to vypočítavě, zdrželo se jich hlasování právě tolik aby omezení registru smluv prošlo přesto že oni budou vnímání jako ti kteří hlasovali proti omezení registru 🙂 ANO tak působí velmi vyčůraně, něco jiného říkají, hlasují tak aby to jejich slova potvrzovalo ale současně se hlasování zdržují v právě takové míře, aby výsledný efekt byl opačný … to je varovné, je to velmi účinná přetvářka…