Jelikož se na tomto serveru v poslední době množí podvodníci, kteří užívají k odpovědím chatbot, například Kalim_YT a tomasnejedl, tak jsem pátral, jak by i člověk, který nemá tak vyvinuté rozlišovací schopnosti, mohl jednoduše poznat, že jde o odpověď generovanou umělou inteligencí.
Slouží k tomu tato jednoduchá stránka, kdy do pole vložíte text a stisknete „detect text“ a stránka vám takřka okamžitě spočítá, kolik % textu je vytvořeno umělou inteligencí. 😁
STOP podvodníkům, nekrmte podvodníky palcováním jejich plagiátů.
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Filip84, cappuccino před 528 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak víš co, já jsem taky – prý – chatbot:
víš co, takže obávám se, že házíš perly sviním, jako! 🤪🤓
Jo, jasné: já jsem Trottel / trubka, takže každý, kdo toho má v hlavě víc, musí používat chatbot, protože není možné, aby toho měl v hlavě tolik. 🤷♀️
Jo, tak jo, no, nejsem účastníkem této konference, nicméně bych chtěl tučňáka! 😎
0 Nominace Nahlásit |
Dá se to poznat i bez uvedeného webu (naopak pochybování a sázení
lidských textů do podobných cloudů ten bazmek paradoxně ještě zdokonalí
a přiblíží lidem ☹
Lidi naštěstí nejsou všichni stejní a každý má nedokonalosti,
vyjadřovací schémata – v mluvené řeči je to jasné (vaty typu
„prostě, vlastně“ apod. v každé druhé větě), ale i v psaném
projevu jsou běžná typická schémata.
No a pak názory, ty jsou také do určité míry nepřevídatelné. Z mých
odpovědí je jasné, že jsem sluníčkářský intoš co nežije někde ve
vyloučené lokalitě, takže řada mých odpovědí lze odhadnout, ale můžu
mít nějakou životní zkušenost z oblasti, kterou nikdo nedokáže
předvídat, které moje odpovědi ovlivní. Nechci být osobní, ale možná by
leckoho překvapilo, kolik mám praktických zkušeností třeba
s traktory 😉
0 Nominace Nahlásit |
Jenže o tom už byla i spousta článků, tady ty odhalovače ti neodhalí chatbota na 100%. Mi to, u popisu té otázky stran zastavení vlaku jedoucího samovolně nesprávným směrem, píše, že je to z cca 26% Maschine. A ne, není. 👌🤪
A u toho Themeansar, nebo jak se to jmenuje, mi to píše, že to je Maschine ze 76%. Taky bych řekl, akorát, že to nepáchá on, tu generaci, leč „guru“ Vít Kouba.
Tak u těchto nízkých čísel bych předpokládal, že je to v pořádku. Ale hodil jsem tam něco od toho KalimYT a to psalo až 96 %!
Mravenec: Chápeš, co to je blbec?
Dobré, no, on tady hodí ten výplod do toho detektoru na tý stránce. A ta stránka mu napíše, že to je robot z 25%. Nebo tak něco.
No a – víš co: Na pasece se pase bílý kůň. Jakou má barvu, Maňas? Bílý. Správně, Maňas! Detektor stránka napsat být robot – ty být robot! 🤓
Někteří jsou tady děsivý bubák, jako, třeba takový JyrkaF🤪 pekelný kotelník ze školky, tvl! A ten Themensar, nebo jak, s tím bys taky nechtěl sdílet chatu v horách na weekend, jako, třeba! 👌😈
Drap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2715 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |