V pripade nouze beru bily brufen,pry neni pro zaludek tak zatezujici.Stoji asi 50.
4Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES, salsa verde, anonym
před 5148 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
bílý brufén slyším prvně a vyzkouším ho já někdy používám panadol
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, BEAES
před 5148 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
CELEBREX !!! Beru ho již tři roky na doporučení mého revmatologa, který mi ho tenkrát napsal. Letos mi ho odmítl napsat protože se musí šetřit a já žaludeční vředy nemám ( naposledy před 18 lety). Tak si ho kupuji tak, že mi ho obvodní lékařka napíše a já si ho zaplatím. Ona totiž nemá pravomoc ho psát za náhradu a v lékárně mně ho zase bez předpisu neprodají.
Je to lék patřící do skupiny léčiv která vznikla teprve nedávno.
Pokud používáte PANADOL tak je lépe v šumivé rozpustné podobě.
Panadol zatěžuje játra nepřekračujte doporučené množství. Mimochodem
Panadol je Paralen jenom od jiné firmy. Brufen zase žaludek, léky
s fenacitinem ledviny.
Takže si moc nevybereme.
0 Nominace Nahlásit |
Jinými slovy, Mosoji, všechny prášky jsou svinstvo a něco poškozují, ale pokud mi pomůžou od bolesti, tak to zrovna v té chvíli neřeším.
0 Nominace Nahlásit |
je uplne jedno jestli berete bily, ruzovy, oranzovy nebo treba puntikovany brufen, resp. ibuprofen(coz je ucinna latka), jediny benefit, ktery prinasi filmem potahovana bila tableta (mimochodem originalniho ibuprofenu) Brufenu ®, je absence prave notoricky znamych barviv, ale ta barviva nemaji ve sve,m dusledku ten efekt, ktery by pri dlouhodobe medikaci, nebo u pacienta s vredovou chorobou zpusobovat poskozeni zaludku, ale mechanismus ucinku vlastni ucinne latky, stejne je tak tomu u paracetamolu (Paralen, Panadol, Benuron), nebo diklofenaku (Veral, Voltaren, Diclofenac AL), ten lek, ktery neposkozuje zaludek, nezvysuje riziko vzniku zaludecniho vredu je nimesulid ( Nimesil, Coxtral, Aulin). Vsechny vyse zminovane leky obsahujici nimesulid jsou na lekarsky predpis a pri delsi medikaci mohou pusobigt velmi nepriznive na jatra, vykazuji jiostou miru hepatoxicity, dle par let starych studii.
Nicmene, pokud pouzivate cokoli v rozumne mire, nemate problem s krvacivosti, zaludecnim vredem a berete tyto leky v obvyklem davkovacim schematu, pripadne po jidle, velmi snizujete jakekoli riziko ze si zaludek nejak poskodite.
0
před 5147 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj,doporučuji 100%přírodní bylinný extrakt OK Alfa+, na bolesti
žaludku a mnohem více, je to unikátní produkt, bez chemie! Mohou ho užívat
i malé děti, je to vlastně přírodní ATB. Pomáhá při nachlazení,
bolení v krku, žaludku, průjmu, vysoké teplotě, různých zánětech. Při
potížíš sse slinivkou a slezinou.
Užívá se po lžičkách, děti po kapkách dle věku a váhy.
Kontaktujte mne přes uvedený web nebo přímo na maca.lvz@seznam.cz
Zdroj: www.okg-fit.cz/zdravislaskou
0
před 5147 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |