Avatar uživatele
Smackdown

Víte že chuť čepovaného piva dělá to, jak se čepuje?

Když vám bude čepovat podél skla a natočení jen na jeden náraz,to je šmak,a když je tam tele co neumí čepovat nebo vás chce odradit tak čepuje klidně na 3× nejhorší prasárna je když načepuje na půlku pulitru odejde a necha kapat kapky z pípí,nebo pípy.

Zajímavá 0 před 2690 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Vím, to co píšeš jsou staré pravdy. Ale zdaleka to není všechno. Čepování piva – to je věda! https://www.no­vinky.cz/muzi/445652-mistr-sveta-v-cepovani-piva-ceska-pivni-kultura-roste-neskutecnym-zpusobem.html

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
autacek

Neobjevil jsi náhodou Ameriku? A co teprve, když ti tam nechá jako základ něco od předchozího hosta, případně dolije vodou, nebo něco dopění.

Navíc nemáš tak úplně pravdu, pivo se odjakživa roztáčelo a jaký mělo šmak. Problém spíš je, když se pivo neodtočí a zůstane na tebe to uložené v trubkách, nebo ti tam vyprskají ten zbytek ze dna, jeho špatné skladování a teplota podávání a čistota sklenice. O klesající kvalitě produkce, třeba i Plzně, ani nemluvit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dubraro

Víme. Máme na to desítky let zkušeností na obou stranách pípy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

A to víte, že
2+2=4,007 ?

Podivně položená otázka. Není to přesné co píšeš a dalo by se o tom polemizovat.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek