Když vám bude čepovat podél skla a natočení jen na jeden náraz,to je šmak,a když je tam tele co neumí čepovat nebo vás chce odradit tak čepuje klidně na 3× nejhorší prasárna je když načepuje na půlku pulitru odejde a necha kapat kapky z pípí,nebo pípy.
Zajímavá 0 před 2660 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vím, to co píšeš jsou staré pravdy. Ale zdaleka to není všechno. Čepování piva – to je věda! https://www.novinky.cz/muzi/445652-mistr-sveta-v-cepovani-piva-ceska-pivni-kultura-roste-neskutecnym-zpusobem.html
0 Nominace Nahlásit |
Neobjevil jsi náhodou Ameriku? A co teprve, když ti tam nechá jako základ něco od předchozího hosta, případně dolije vodou, nebo něco dopění.
Navíc nemáš tak úplně pravdu, pivo se odjakživa roztáčelo a jaký mělo šmak. Problém spíš je, když se pivo neodtočí a zůstane na tebe to uložené v trubkách, nebo ti tam vyprskají ten zbytek ze dna, jeho špatné skladování a teplota podávání a čistota sklenice. O klesající kvalitě produkce, třeba i Plzně, ani nemluvit.
0 Nominace Nahlásit |
A to víte, že
2+2=4,007 ?
Podivně položená otázka. Není to přesné co píšeš a dalo by se o tom polemizovat.
Upravil/a: anonym
0
před 2660 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |