2012 se blíží.
http://www.emsc-csem.org/#2
Doplňuji:
Síla je úměrná tomu kolečku a pod obrázkem je stupnice a je to již
v krátké době podruhé.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Kerberus, dědapetr, Marunka2 před 4960 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Že by to bylo tím výbuchem chemičky v Chropyňi?Nevím,bydlím jen pár kilometrů od Chropyně a otřesy jsem nezaznamenala,takže tím to nebude.Myslím,že lidi dělají nafouklou bublinu už i z „bouřky“.
0 Nominace Nahlásit |
Teď nevim jestli loni nebo předloni, tady u nás na Karlovarsku bylo
docela silné zemětřesení, poničilo to několik domů, ale řek bych že
Japonci by se tomu vysmáli…
A co se týče 2012, možná že nic nebude, možná že jo a když jo, tak už
s tim stejně nic nezmůžem, tak proč se tim zdržovat…
0 Nominace Nahlásit |
No já bydlím pod jednou vyhaslou sopkou (naprosto vážně) a další tří jsou v okruhu asi 30ti km.Ale kromě naší pošahané sousedky tady žádná seismická činnost nebyla zaznamenána…A co se týče 21.12.2012: berme to z té lepší stránky – ušetříme za dárky,žádný stres z Vánoc a budu mít důvod se konečně pořádně zchlastat.Protože střízlivou mě nedostanou!:)
0 Nominace Nahlásit |
No jistě že nevím, ale ani mne to nepřekvapilo. Dívala jsem se na ten odkaz, píší Ostrava, Havířov, nevím jaké intenzity. Ale zřejmě to nebylo nijak silné a předpokládám, že lehkých zeměotřesů 🙂 je v ČR vícero. Koneckonců jak vznikly všechny kontinety – vulkanickou činností, proč má ČR takový reliéf? Vždyť je to tu spousta „vyhaslých“ sopek. Byl o tom díl v pořadu Planeta Věda. Takže žádná panika, stane se, co se má stát, ale určitě se nebojím roku 2012 😉.
0 Nominace Nahlásit |
Tady je tolik politických otřesů že jedno zemětřesení se tady v tom množství stratí.
0 Nominace Nahlásit |
Nezaznamenal jsem nic,jednak jsem spal a jednak si myslím že takový stupen zaznamenají jen přístroje.Pamatuji si ovšem zemětřesení v druhé půlce 70 let kdy se přivírali a otevírali dveře,které i bouchali o futra.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4960 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jo bylo u nás.Soused se v noci vrátil s mejdanu,měl sebou partičku kamarádů a slavili dál.Takže zemětřesení po celém baráku,a to až do rána.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |