Např. teď v přímé volbě prezidenta…
Doplňuji:
..... Děti = potomci ;)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? annas, Alesh, Lucijej, Wang, osamělývlk před 4312 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jsem ještě příliš mlád na to, aby moje děti mohli být ve věku, kdy mohou volit, čili to otočím. Moje rodiče volili Dienstbiera a já Karla. Máma je z voleb na prášky a chce volit Zemana. Táta, velký a věrný volič levice nějak Zemana nemusí, tak zvažuje, že podpoří taky, stejně jako já, Karla v druhém kole. No, bude to ještě zajímavé, jestli ho matka zpracuje nebo ne. 😉
0 Nominace Nahlásit |
Ano děti volili stejně jako my/předem jsme se nebavili koho volit/ a budeme znova volit Zemana,pravice i Top 09 je pravice!!,pro nás nic neudělala!!!!!!
0 Nominace Nahlásit |
Je mi 26 děti nemám, ale otec volil Fišera, Jinak já máma a babička
Zemana…
na normální volby jsem dosud nechodil, ale na volbu prezidenta jsem šel… a
asi půjdu i na 2. kolo volit zase Zemana
Nikdo z rodiny mne neovlivňoval – koukal jsem na hodně předvolebních televizních střetnutí a nejvíc se mi líbili argumenty Zemana...... i jeho minulost snad není poskvrněna
6Kdo udělil odpovědi palec? láďa1, anonym, Wang, briketka10, Kamionacka09, Fienir
před 4313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Děti ještě nemám. Já s tátou jsme volili Zemana a půjdeme ho opět volit!
P.S.: Nevím, co všichni na Schwarzenbergovi vidí. Je to místopředseda Nečasovy vlády, která má historicky nejnižší podporu mezi lidmi. Nečasova vláda drbe prakticky jen nás nejobyčejnější. Myslím si, že by bylo vhodné ukázat, že s Nečasovou vládou nesouhlasíme, a proto bychom měli volit levicového kandidáta.
6Kdo udělil odpovědi palec? láďa1, Sůwa, Wang, briketka10, Kamionacka09, Fienir
před 4313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Aniž bychom to předem probíraly, vybraly jsme s dcerou stejného kandidáta. Asi to bude podobným uvažováním 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Také to vezmu jinak, probíral jsem to s rodiči, přestože ještě volit nemůžu
4Kdo udělil odpovědi palec? Alesh, Wang, annas, briketka10
před 4314 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak volí děti, netuším. Jsou dospělé, tak se musí rozhodnout samostatně
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, vagra, briketka10, odpomass
před 4314 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já to taky otočím. Zatím při každých volbách jsem volila někoho jiného než rodiče, až při prezidentých jsme se shodli. Táta se se mnou o politiice ani volbách nikdy nebavil. A když jsem šla volit poprvé, tak se mě zeptal, kdo budu volit – očekával, že automaticky budu volit stejně jako on – a ono houby, no mohl se vzteknout, rozmlátil polovinu obýváku, leč já si stála za svým, tak mě dokonce zkoušel vydírat, taky nic ( a to jsem ani nevolila opozici) – no poněkolika letech se s tím smířil.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, lukas.zmizik, Wang, tanyny
před 4313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Osobně volit ještě nemůžu, ale volil bych Zemana. Furt lepší než místopředsada této vlády a člen Kalouskovy strany.
3Kdo udělil odpovědi palec? láďa1, Wang, briketka10
před 4313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když jsme před sestrou někdy před deseti lety šli poprvé volit, šli
jsme celá rodina, učesaní, v košilách jako na obřad, protože to bylo
naše „poprvé“. Otec nás ponoukal volit nějakou stranu, protože prý
nemáme ještě tolik rozumu abychom si vybrali sami, tak vybral on. Přesně
nevím jakou, ale prý takovou, která slibovala nejvíc peněz. Protože kdyby
vyhráli komunisti, to by bylo ouvej.
Doplňuji:
Upravil/a: lukas.zmizik
2Kdo udělil odpovědi palec? Wang, briketka10
před 4313 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Děti nemám, ale názor bych samozřejmě nechala jen na nich, v 18 letech
už určitě budou mít svůj názor a uvidí jiné věci.
P.S.: Volit budu Karla, jako většina naší rodiny. Není důvod volit
Zemana – Pro Zemanovi příznivce doporučuji prostudovat si co následovalo
a předcházelo opoziční smlouvě, něco o Mrázkovi, mafii a člověku
s označením „Mlha“. Karel by se těžko nechal ovlivnit úplatkem, nebo
mafií obecně…
2Kdo udělil odpovědi palec? osamělývlk, tanyny
před 4312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já taky ještě nevolím, ale volila bych stejně jako rodiče Karla. U nás ho volí celá rodina.
0 Nominace Nahlásit |
taky to otočím, jelikož děti nemám: mamka volí stejně jako já a sestra, shodli jsme se na jednom kandidátovi…
0 Nominace Nahlásit |
Dítě stejně volilo stejného prezidenta…ale byla to její volba…už má vlastního rozumu dost…spíš „zlomila“ ona mne…já jsem váhala mezi dvěma…
0
před 4312 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Není neposkvrněných. Minulost se točí dokola.
http://zpravy.idnes.cz/zemana-a-jeho-ministry-vyslychaji-kvuli-privatizaci-mostecke-uhelne-1jb-/domaci.aspx?c=A100916_102242_krimi_zep
Jako táta dětí nevím, jestli s tím Karlem, Aleshi, děláš dobře… utáhneš finančně nárůst DPH, zvýšení úhrad za lékařskou péči (Tvých rodičů) a školné Tvých dětí na školách?
Pájo a tys tak jistej, že sám volíš dobře? Já bych nechalo rozhodnutí na každém a nevrtala bych do toho.
Dobře, nevrtejmeš tedy.
Jinak s volbou jsem si jistý. Jdu po faktech, ne bezmyšlenkovitě
po image.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |