Avatar uživatele
anonym

Vy,kteří udíte! Jaký je váš názor?

http://www.na­mir.cz/genera­tor-koure-10196.html

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? iceT, tom004, Drap, briketka10, anonym před 4644 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Barbakane, teď tomu dám korunu. Moje babička kdysi „postavila“ udírnu tak, že ji poskládala z volně uložených cihel. Topku přikryla kusem plechu a „udírnu“ z vrchu přikrývala starými plátěnými pytli. Takhle to fungovalo skoro 10 let a maso i klobásy byly pokaždé vynikající. Veškeré další budované udírny měly pokaždé nějaké slabiny. Nebo to možná bylo tím, že babička si vše uměla sama pohlídat nejlíp a nějaká ta udělátka byla potom zbytečná.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
tom004

Jen dodám,,že jsme doma měli obdobný výtvor,kupodivu autor byla také babča,my s bráchou jsme měli povinnost udržovat pytle vlhké,ne mokré.Používala se na uzení malého množství dobrot.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Myslím si , že klasika je klasika.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Jikra

Já bych do toho za ty prachy nešel ani náhodou.To je drahá sranda. Za desitinovou cenu si to zbastlím sám a ještě mi zbyde na fůru dřeva, nůši masa a moře(ale malý)piva.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
verka

Já měla ráda domácí uzené! Na Nový rok mi soused dal uzené ale nedouzené a já 24 hodin umírala. Teď už ho nemám ráda. /to uzené, souseda musím/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
briketka10

jo jo namíru.cz dobrý, ale nadmíru drahý 😁
a ten mrazák už máš ??

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dudu

Podle mého názoru a praktických zkušeností je optimální následující řešení:
http://ekuchar­ka.net/naloze­ni-a-uzeni-veproveho-masa

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek