Logicky by mělo, ne? Protože když se dva lidi vezmou a jsou pěkný, tak časem jim zvrásčí kůže, zvošklivej, jeden druhýmu se zvočklivěj a za čas se třeba rozvedou, protože už se na sebe nebudou moc dívat, ale když se vezmou dva lidi který už jsou oškliví, tak je nemůže nic překvapit.
Maj tedy o důvod méně k rozchodu a tím pádem i větší šanci že spolu vydržej. Taky je velká šance že to nebudou povrchní lidé, a na drhou stranu je dost malá pravděpodobnost že jim protějšek zahne, ono vlastně čím si člověk vybere ošklivějšího partnera, tak tím větší šanci má na to, že bude v životě šťastnej.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, johana 56 před 4050 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
..a protože ženy všeho vzezření nedokáží mužům účinně vzdorovat, neštěstí je přímo úměrné poptávce
0 Nominace Nahlásit |
Déle vydrží chudým lidem !!! Ale na druhé straně já jsem tak šeredný že se na sebe nemohu ani do zrcadla podívat ! Jsem ženatý 48 let a pořád s jednou ženou !! Vydržela to se mnou za což se ji klaním !
0 Nominace Nahlásit |
To je přece hloupost. Délka a stálost a kvalita vztahu a tedy manželství přeci vůbec nezáleží na vzhledu. Déle vydrží hlavně manželství, kde OBA jsou ochotni leccos zkousnout, leccos obětovat a jakmile přijde problém nebo krize, snažit se najít řešení a nebrat hned do zaječích. Déle vydrží vztah, kde jeden druhého miluje natolik, že nemá potřebu mu vědomě ubližovat. Problém dnešních manželství není v tom, že by všude byli jen samí krasavci a krasavice, ale v tom, že lidé do manželství vstupují spíš tak nějak ze zvyku, aby byla změna, aby se něco dělo, když už spolu bydlí, spí a mají děti. Krása a majetek v tom zase tak velkou roli nehrají.
0 Nominace Nahlásit |
ošklivý – veľmi relatívny pojem.
nejaká „meter“ krásy neexistuje, vkus sa mení s vekom, s módou a
trendom v spoločnosti.
Marylin Monroe by dnes medzi krásavice nepatrila, hoci vo svojej dobe bola
sexsymbol.
skôr ma prekvapuje, ako sa pekné ženy/dievčatá dokážu zohyzdiť samé, miesto zdravej pleti nám ukazujú farbičkové škrupiny na tvári, prípadne aj nejaké to oplechovanie (piercing a podobné ohyzdnosti) či dokonca komiksové epizódky (tetovanie).
tak čo – je to pekné či škaredé?
0 Nominace Nahlásit |
…„čím si člověk vybere ošklivějšího partnera, tak tím větší
šanci má na to, že bude v životě šťastnej“… ROFL…
Krása a ošklivost je natolik individuální vyjadření skutečnosti, že
reálně k navýšení nějaké „šance“ nedojde. A navíc – kdo se na
´to´ má koukat??
0 Nominace Nahlásit |
Tato otázka mi silně připomíná scénu ze starého filmu:
uliční prodejce: „kup si ode mě kytičku, potřebuju vydělat“,
zákazník (kamarád): „nekoupím, dyk jsou umělý a stejně vyblednou“
uliční prodejce: „nevyblednou, já ti prodám už vybledlý“.
0 Nominace Nahlásit |
Na světě nejsou jen dva oškliví lidi,Tak výběr bude i mezi nimi.To co se nelíbí tobě může se líbit druhému a naopak. Nemyslím že lidi jsou škaredí. Jsou jen rozdílní ve vzhledu.
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |