Tajenka křížovky z jednoho časopisu. Jinak lze najít na netu
https://cs.wikiquote.org/wiki/N%C4%9Bmeck%C3%A1_p%C5%99%C3%ADslov%C3%AD
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? Odpovědi.cz, vagra, Drap, paul1, dust8, aliendrone, ttEstiNg2023, WhatGirl před 374 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
To už je tak dáno od přírody. Všichni tři když jdou, nebo i stojí, dokáží upoutat už jen svou přítomností.
0 Nominace Nahlásit |
Vlastně mi to nepřijde vůbec trefné, pokud nejsem žena a něco mi
uniklo. (zjentek – ZDRŽ se komentářů! 😉 😁 )
Ženy mi nepřijdou kdovíjak PYŠNÉ v porovnání s muži. Měla byste
vidět MĚ, když se mi něco povede (tím myslím POŘÁDNÉHO, ne nějakou
všední bejkárnu, to je normálka). To se mi stává zřídka, protože nejsem
tvůrčí typ a na něco pořádného přijdu asi tak 1× / uherský rok.
Spíše kradu tvůrčí nápady jiným (včetně těch v původní formě
nepoužitelných) a pak je předelám do užitné/lepší podoby. Každopádně
POKUD se mi ale POVEDE „něco pořádného“, tak to se pak UMÍM NAPAROVAT
tak, že všechny tři zmíněné příklady v otázce by v porovnání se
mnou potichu a s pláčem zmizely někde v koutku na WC. 😉 😁
To, že pávi se honosí rozprostřením ocasu mi nepřijde jako projev pýchy. Spíše bych to přirovnal ke svého času mému zatahování břicha, v době, kdy už mi zmizely na břiše buchty a kolem šla pěkná kůstka. Ergo tedy spíše než naparování zoufalý pokus o přetvářku. 😐
A se zpocenými a smrdutými herkami by už lidé měli přestat blbnout. Venkoncem nejsou dobré ani na salám. Sakra, vždyť už je to dobrých 150 let, kdy pan Otto vymyslel SPALOVACÍ MOTOR a o trochu později vznikla i bejkárna pro dárce orgánů (pro Rokia – MOTOCYKL). KDO normální chce jezdit na koni? (zjentku>>> VÍM, na co myslíš, ale já to myslím JINAK!) 😉 😁 😁
2Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, annas
před 373 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stal jsem se obětí podvodu, ale když jsem viděl příspěvek o půjčce o tom, jak žena se třemi dětmi získala půjčku z nabídky půjčky Mr. Christ Harmony, byl jsem zdrcen. Právě jsem dostal půjčku schválenou 5. září 2023 a půjčku jsem obdržel 6. září 2023. Pokud jste ve finanční krizi, neváhejte kontaktovat tohoto soukromého věřitele, který poskytuje půjčku s 2% úrokovou sazbou po celém světě . Získejte svou legitimní půjčku v nabídce půjčky Mr. Christ a přestaňte ztrácet čas s falešnými věřiteli. Kontaktujte nyní e-mailem: christharmonyloanfund@gmail.com
1, Páv se určitě pyšní svým ocasem v době , kdy hledá
partnerku,.
Viz otázka pyšný jako páv.
https://www.odpovedi.cz/otazky/proc-se-rika-jsi-pysny-jako-pav
2. Pyšná žena je zřejmě emočně nevyzrálá, protože preferuje hodně make-upu na tváří, i když má hezkou tvář. Také chodí exkluzivně oblékaná s cílem upoutat pozornost. Dává najevo svou okázalost., chce vzbuzovat závist. Jde ale jen o pozlátko, protože svým chováním se alenemůže chlubit. tudíž na svou vnitřní krásu určitě nemůže být pyšná.
.3. Pyšný kůň, to nevím. Brala bych z pohledu jezdce, že kůň vyhraje dostih, takže jezdec je na něho pyšný.
Našla jsem, něco v odkazu,. Říká se, že koně jsou projekcí toho, jací lidé chtějí být – silní, mocní a krásní – a milujeme je tolik proto, že v jejich přítomnosti se tak i cítíme.
https://www.belabel.cz/tag/konaci
1, Páv se určitěš pyšní svým ocacem v době , kdy hledá
partnerku,.
Viz otázka pyšný jako páv.
2. Pyšná žena je zřejmě emočně nevyzrálá, protože preferuje hodn
make-up na tváří,
má hezkou tvář, chodí exkulizvně oblékaná, s cílem upoutat pozornost. a
Dává najevo svou okázalost., chce Chce vzbuzovat závist. Jde ale jen
o pozlátko, svým chováním se ale nemůže chlubit. na svou vnitřnoí
krásu ursčitě nemůže být pyšná.
.3. Pyšný kůň, to nevímBrala bych z opohledu jezdce, že kůň vyhraje dostih, takže jezdec je na něho pyšný.
Našla jsem, nwšco v okdazul,. Říká se, že koně jsou projekcí toho, jací lidé chtějí být – silní, mocní a krásní – a milujeme je tolik proto, že v jejich přítomnosti se tak i cítíme.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |