jirka F

Z jakého roku už vlastně pochází prastarý profilový obrázek Rokia?

Nemám o tom přehled myslím, že jednou si ho změnil, ale furt je posedlý tím anime.

Vím že už je hodně starý ale už nevím rok kdy si ho tam dal.

Zajímavá 0 před 4 hod Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
cappuccino

Jestli je sledovani profilovek tvoji jedinou starosti, tak jsi vlastne stastny clovek!!
Mne tady chybi akorat Mravenec, na tu profilovku jsem se rada divala!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
elkon

Proč se nezeptáš jeho?

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Už zase??? 🙄

Když chceš něco rokyjo🤪, elkonovi, mně, Savierovi, quentosovi: ptej se osobní zprávou! 🙄

Když ti dotyčnému členu nejde poslat soukromá zpráva: dobře ti tak! Nauč se žít s tím, že to, na co se chceš zeptat, prostě nebudeš vědět. 🤦‍♀️

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Myslím si, že profilovka bude stará více než 5 let. Sice jsem si ji jednou změnil, ale pak jsem si ji vrátil na původní, přičemž jsem si pouze upravil formát.

0 Nominace Nahlásit

zjentek

Jiřík, clickni na Rokijáče profil a tam hned na tapetě uvidíš datum jeho založení! No a samotnej Rokijáč píše, cituji: „..Sice jsem si ji jednou změnil, ale pak jsem si ji vrátil na původní, přičemž jsem si pouze upravil formát.“ Tak hej zkus si to hodit do souvislostí a máš výsledek (cosi tě samo trkne, uvidíš, věř mi).

(Kdybys s tím NÁHODOU I TAK měl problém, tak je to 1/2016!)

Čau (; 👍

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
jirka F

Elkon: Protože ho přes soukromé zprávy nelze kontaktovat nechce posílat ani zprávy neboť si dal privátní profil.

Filip84

Tak to respektuj a netroll! 🙄

jirka F

Filipe: Dal bych ti nominaci, ale tím bych naštval ti kteří tě nenávidí včetně mně.

Filip84

A správně je ta věta takto:

„Dal bych ti nominaci, ale tím bych naštval ty, kteří tě nenávidí, včetně .“

No ne, abys si pak, zase, nestěžoval, že jsi jyřýk🤪, Jelimane! 🤦‍♀️

Filip84

Nepotřebuju to vědět, chápeš to? Je to tvůj problém, nikoli má starost. 🤦‍♀️ Až tě jebne: chybět nebudeš! 🙄

NEZAJÍMÁ MNE TO!

Nový příspěvek