Nevím z hlavy jak se to dělá ve skutečnosti ale nadapadá mě, že by to mohlo jít takhle:
0 Nominace Nahlásit |
Když složí uchazeč milión Kč na státní konto jako kauci, na osobu, né na rodinu, jako v Kanadě :DDD
0 Nominace Nahlásit |
Mj. po prokázání znalosti českého pravopisu. Čímž by polovina současných občanů byla vděčná, že zkoušku skládat nemusí.
0 Nominace Nahlásit |
;) to tady fakt řešit nemusíme. až bude ve vládě dost Vietnamců tak voni si to udělají jak budou potřebovat ;)
0 Nominace Nahlásit |
Současné podmínky mi připadají přiměřené.
Zdroj: http://www.mvcr.cz/clanek/informace-k-novemu-zakonu-o-statnim-obcanstvi-cr.aspx
0 Nominace Nahlásit |
klumprt >>> hezké by to bylo, né? Ale tazatel tím vlastně dává najevo, že ta situace musí být katastrofální (a buďme asi rádi, že to ani nevíme), a já se tomu vůbec nedivím, čeští politici si často hledají ty nejhorší verze z celého světa místo těch nejlepších:D
Situace v čem má být katastrofální? Máme v rodině zkušenost s psaním rozkladu proti rozhodnutí o neudělení občanství, takže můžu souhlasit pouze s názorem, že do novely k 1.1.2014 bylo udělování občanství v ČR velmi přísné.
v každé rozumné zemi si vybírají komu dají občanství. Tady to funguje jinak a to katastrofální je.
Co funguje jinak? Opakuji, že z vlastní zkušenosti vím, kolik žádostí (i při splnění podmínek) je odmítnuto …