Pokaždé, když mě čeká něco důležitého a nebo někam daleko jedu, tak to na mě má zajímavý projimavý účinek. Třeba dneska jdu k doktoru a mám docela strach jak to dopadne. A neustále mě to honí. Pozorujete na sobě také někdy tento prazvláštní jev?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5341 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
vždy,když jsem ve stresu,když mám z něčeho obavu,dokonce se mi 2× stalo,že jsem se musela u soudu omluvit-asi bych nezvládla hodinové stání u soudu,je to velice nepříjemné. Projistotu,tak dva dni před důležitým jednáním nejím,abych to tam vůbec vydržela
0 Nominace Nahlásit |
Ano, není to nic zvláštního, buďte klidná, zažívá to skoro
každý…u doktora, při důležité zkoušce, prostě, když máte stres a
nervy, protože ty jsou úzce spjaty se žaludkem. Hodně lidí v takové
situaci nemůže ani nic pozřít, protože se mu žaludek tak zvaně zcvrkne a
bolí.
Hlavně ať Vám to u doktora dobře dopadne!
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5341 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Také se mi toto stává. A to když jdu k lékaři nebo musím jít něco vyřizovat na úřad apod. Je to velice nepříjemné, ale bohužel s tím nic nenaděláme. Stres má každý.. :)
2Kdo udělil odpovědi palec? afro.disiak, L´ú$C&*
před 5340 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To je stresem a momentálním napětím. Já tohle mívám také, kdyžjdu k lékaři nebo mě čeká nějaké důležité jednání. Naprosto normální, by´t velmi nepříjemný jev.
0 Nominace Nahlásit |
Ano. Tak např. před cestou na kvalifikační turnaj, ba i před jeho začátkem spolehlivě strávím půlhodinu na záchodě. Je to účinek stresu a koneckonců je kladný, protože kdyby Vás to přepadlo uprostřed dané činnosti, byla byste v… ;{)=
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1481 | |
annas | 1221 | |
quentos | 983 | |
led | 674 | |
marci1 | 647 | |
Kepler | 614 | |
mosoj | 608 | |
hanulka11 | 556 | |
gecco | 433 | |
iceT | 426 |