napadlo mě to u otázky o morčatech.Já to samé totiž řeším u vody
v misce pro venkovního psa.Zamrzne skoro okamžitě a nevím co proti
tomu.
Doplňuji:
Nebojte psa netrápím.V noci v mrazech je v dílně.A přes den je
v boudě kterou má víc zateplenou než já barák.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Lásenka před 5073 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vy nechavate psa venku bez moznosti aby si vlezl do teplicka???To snad ne
Tak ted tomu nerozumim,pisete ze je v boude ktera je vic zateplena nez barak.. Tak procpak voda v misce zamrza?
0 Nominace Nahlásit |
Nenechala bych psa venku v těchto mrazech,možná v předsíni.Vím že má kožich ale ne každý pes snáší takovou zimu.Ale chtěla jste poradit trocha sole do vody.To se dělávalo kdysi, když pes byl jen pes a ne přítel.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Miroslavst, mojitek, BEAES
před 5073 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych mu tedy do té boudy přivedl ústřední topení z baráku a voda by mu nezamrzala.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud pejsek opravdu venku musí být a nejde polemizovat o tom, že by byl doma, pak je nutné mu vodu měnit. Stejně jako i u ostatních zvířat chovaných v těchto podmínkách venku, nebo v přístřeších kde mrzne, je prostě nutno vodu „MĚNIT, MĚNIT A MĚNIT“ ..
Klidně mu doneste vodu trochu teplou, aby vydržela o něco déle než voda studená, ale každopádnbě nespoléhejte se na to, že existuje nějaký přípravek či postup, jak zajistit, aby voda nezamrzla. Neexistuje. A na sůl ani nemyslete prosím Vás. To možná používaly naše prabáby, každopádně to je pitomost. Psům se má naopak sůl co nejvíce vyhýbat.
Takže vodu měňte, pokud není pes u boudy ale má výběh po zahradě, tak mu umístěte misku s vodou na nejteplejší místo kde tak moc nemrzne (nebo mrzne méně než jinde). Jiná rada opravdu není ..
0 Nominace Nahlásit |
Psi velmi rádi jedí sníh, myslím,že když jste doma dát jim napít co vypijí a jinak bych to neřešila. Pes se" napase "sněhu.Tak mu nechte vodu s miskou v dílně ,aby měl možnost se napít.
0 Nominace Nahlásit |
já to řeším, že misku umístím dovnitř do domu, kde je teplo, takže tam nic nezamrzne, konkrétně používám obyč. plastovou z Happytails