Zdravím..vím,že nejspíš napíšete,ať s tím jdu za doktorem,ale třeba tady je nějaký doktor nebo někdo kdo ví,o co by mohlo jít..každé ráno když se probudím (nebo i v noci),tak mi začne do pusy prostě téct taková hnusná smradlavá tekutina a i když si ráno vyčistím zuby,tak mi přes den táhne z úst a nevím co s tím..asi bude něco s játry nebo se střevy nebo já nevím s čím..už mi to opravdu vadí a stydím se jít za doktorem..tak prosím poraďte
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? bolak, Wang, briketka10, anonym před 4397 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Zkuste si projít starší odpověď, třeba najdete odpově'ď. .
Lékaře se stydět nemusíte, určitě je to jediné spávné řešení,
příčin může být několik Čím déle budete otálet, tím hůř
pro vás.
http://www.odpovedi.cz/search?q=z%C3%A1pach%20z%20%C3%BAst
0 Nominace Nahlásit |
Na potlačení zápachu z úst je dobré po ránu rozžvýkat kousek
skořice. Ta je také dobrá na trávení.
Pokud se jedná o vtékání trávicích šťáv do úst, bude to nejspíš
refluxní jícnová choroba, takže je to na obvodním lékaři a na
vyšetření na gastrologii. Skutečně to neodkládejte, protože tato choroba
bude vyžadovat delší léčení. Zanedbané neduhy léčbu prodlužují.
0 Nominace Nahlásit |
Pokud se ti to děje hlavně poránu a v noci, tak by to mohla bejt ta refluxní choroba, protože v tý době většinou ležíš a snadnějc se to vrací.
Střeva bych asi vyloučil a kdyby to byly játra, tak bys cítila tzv. „vůni sladkejch hoven“. Dojdi si za doktorkou a uvidíš co ti na to řekne. Jestli nedělala zdrávku v plzni, tak tě i nejspíš někam přepošle. Jinak zápachem z úst trpěj i diabetici, takže bych si nechal pro jistotu zkontrolovat i cukr.
PS: Máš štěstí že jsi se zeptala dnes, kdybys položila otázku před týdnem, když jsem byl ještě stříbrný, nejspíš bych ti odpověděl nějak takhle > http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=-umLOuR3Gx8#t=3s
Tady je vidět, jak jsem za tu dobu dospěl…
0 Nominace Nahlásit |
No nejsem doktor ale něco málo vím :D jestli to je fakt hrozný, čisti si zuby 5, 7 minut minimálně a pak ještě nakonec jazyk. Jes hodně zeleniny a ovoce. Nebo málo piješ vodu. Pokud se ti to stane někde , třeba ve škole tak vypij dvě skleničky vody. Skleničku asi nemáš ale jestli máš litrrovou flašku tak si napusť vodu a vypij. Aspoň trochu by to mělo pomoct ;))
0
před 4397 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano, mohl by to být i reflux, určitě za lékařem zajděte. Může to být způsobeno tím že jíte věci které lidé s refluxem nemějí jíst.
0
před 4397 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |