Posledni dobou mam docela problem… je mi 15 let a hodne zapominam..teda v posledni dobe..nedokazu si ani zapamatovat, kdy jsem si myla vlasy… chvili to vim, a pak nevim, jestli vcera, nebo predvcera… nebo mi nekdo rekne, jak se jmenuje (cizi lide) a ja za nejakou dobu nevim jejich jmeno… nebo se o necem bavime, prerusi me neco a ja nevim, o cem jsem mluvila… mam docela strach… nevite nekdo, co s tim? Nebo jestli to neni naznak nejaky vaznejsi nemoci, treba alzheimera nebo skleroza?
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3033 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na 15 let je to neobvyklé. Objednej se u neurologa, nebo ať tě tam pošle tvůj praktický lékař.
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
Bohužel žijeme ve světě, ve kterém není chvíli „klidu“. Zahlcuje nás spousta informací, zrakových i sluchových vjemů. Neumíme meditovat, popř. jen relaxovat. Vypnout PC,TV,mobil, MP3, popř. jiné hudební produkce. Relaxuj alespoň 15 minut denně sama, v klidu a tichu a zase si „nastartuješ mozek“. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Klidně se můžeš nechat vyšetřit, ale tímtéž prpím celej jeden lidský život a jsem 100% zdráv.
0
před 3033 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zde si určite vybereš https://search.seznam.cz/?q=problemy%20s%20pameti&sourceid=web&thru=spell&sId=WDr_QWWCfmbEyrdSBNyZ
Upravil/a: quentos
0
před 3033 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |