Nežárlí, ale abych pravdu řekl, tak já žárlím.
Když jsem u milenky, vždycky si říkám, copak asi dělá doma žena? Snad
někde nelítá?
0 Nominace Nahlásit |
Zdravé je v mezích žárlit, takže žárlí i já na něj. Pozor na žárlivost, jako na nemoc, je to zničující pro obě strany! Nikdo nemá právo nikoho omezovat a vlastnit!
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, Bumbes
před 5222 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
on nežárlí ikdyž by vzhledem k tomu jak nenávidí nevěru a že bydlíme každý v jiném městě klidně mohl. Zdravá žárlivost ? Tak určitě trošku by se žárlit mělo. Dává to pocit zájmu. Myslím, že takové ty popichující vtipné řeči mi uplně stačí. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Přiznávám,kdysi jsem žárlil hrozně a dnes vím že to byla
chyba.Myslím si,že vše by mělo mít své hranice.
Zdravá žárlivost?
Když vás partner má rád,samozřejmě žárlivost je přirozená,ale asi to
je v každým z nás jinak nastavený.Určitě by se to nemělo přehánět ve
smyslu -to si nesmíš obléct,tam jít nemůžeš atd.
0 Nominace Nahlásit |
Ano žárlí a jak říkal Miroslav Šimek – budu si muset najít raději chlapa,protože ten bude mít pro mne porozumnění a bude mne pouštět za ženskejma.:-)
0 Nominace Nahlásit |
Díky jeho chorobné žárlivosti už patrnera nemám skoro 3 měsíce a nelituji toho …
Každý kdo má toho druhého rád a má o něj zájem trochu žárlí .. to
je normální a přirizené …
ale to co mi dělal teď už bývalý partner byla doslova katastrofa a řeknu
Ti, že mně na nějaký čas dokonce i přesvědčil o tom, že jsem já ta
špatná a nemocná … ale díky bohu jen na chvíly …
ze začátku se to tvářilo skoro nevinně … než jsem zjistila, že mi lustruje emaily, telefon, icq a vše ostatní … když jsem to zjistila byla jsem rudá vzteky a jeho vysvětlení …? Jsem krásná ženská tak co kdyby … ovšem se to stupňovalo … kterákoliv mužský mně pozdravil už byl mým potencionálním milencem .. i když to byl třeba bezdomovec před obchodem kam jsem chodila nakupovat … hnus! a jak to nakonec dopadlo? pořád mi to vrtalo hlavou .. proč to dělá vždyť u nedávám sebenší důvod žárlit – nemaluju se, chodím oblečená pomalu v pytli aby si mně nikdo nevšíml … atd ( taky blbost) no proč.. protože on lítá po seznamkách … zve cizí ženské na kávičku atd a podle sebe soudí mně … tak si sbalil kufr a šel … to je chorobná žárlivost na tu bacha .. může vám to pěkně zamávat se životem … pokud to zavčas neutnete …
Já naštěstí žárlím zdravě … tzn. rekognoskuju terén kdo se mi kolem milého motá … ale stejně když bude chtít podvádět tak bude i kdyby jsme mu dali kouli na nohu 😁 ale tyé si myslím, že ten kdo má zdravé sebevědomí a má partnera rád nepodvádí .. nemá přece důvod
0
před 5217 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |