ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 8Pro koho je otázka zajímavá? Berušinka, kapka, iceT, Andělé, Kerberus, tom004, dědapetr, Deli před 4868 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Prý trocha žárlivosti neuškodí.Ale jestli to tak je,dodneška nevím.A,ani žárlivce,nějak nechápu.Řekl bych,že je to nebezpečná nemoc.
0 Nominace Nahlásit |
Můj bývalý manžel se mi líbil už od svých 16.let.V 19.jsme se dali dohromady,pak vzali a máme splu 2 děti.Ale bohužel jsme se kvůli jeho žárlivosti rozvedli.Žárlil tak příšerně,že jsem se málem zbláznila dřív než on.Milovala jsem ho až za hrob a tak mi trvalo celou věčnost,než jsem ho opustila a konečně se cítila svobodně.Jako by ze mě sundali lana..
Žárlení je vášen.Je krásná až omamující v milování,ale kdo překročí její hranici,je velmi nebezpečná.Zdravá žárlivost je přirozená,ale vášnivá,až chorobná svede člověka z cesty a táhno ho níže a níže…
0 Nominace Nahlásit |
myslím, že špetka žárlivosti je kořením každého vztahu …ale musí to být opravdu jen špetička mezi prsty
a že by -iv- neměl kdo na tebe žárlit???? nebo jak to tedy je
0 Nominace Nahlásit |
Tak já mám chronicky žárlivého partnera, jak už jsem tu několikrát
psala. Už jsem to od něj chytla a příšerně žárlivá jsem i já =D
Jinak si opravdu rozumíme – máme oba kladný vztah k dětem a strašně se
na ně tešíme – naivita a sny musí být, ne? =)
0 Nominace Nahlásit |
Žárlím-trošíčku,i na mě se žárlí,ale bezdůvodně,nemám důvod k žárlení provokovat.Na Vás se asi nežárlí,že ten dotyčný nemá k žárlivosti důvod a důvěřuje Vám.
Žárlivost pramení z pocitu nízkého sebevědomí a z toho vyplývající myšlenky,že se na nás ten druhý vykašle,že za to nestojíme…Trošuo toho koření lásky,jak se taky žárlivosti říká nikdy nezaškodí,ale čeho je moc,toho je příliš. Nesmí to přerůst v chorobnou žárlivost,kdy jeden z partnerů druhého může až dusit svým chováním,kdy se jeden nesmí bavit nikým jiným,a pokud by pozdravil na ulici někoho známého aniž by ho znal ten druhý,tak je z toho pak hysterická scéna.
0 Nominace Nahlásit |
Říká se, že Žárlivost je důkazem lásky. Taky se ale říká, že Žárlivost je mnohdy důvodem k rozchodu. Žárlím, protože mám strach z konkurence. Žárlím, protože dotyčnou věc nemám a někdo jiný ano. Jsem žárlivá =))
0 Nominace Nahlásit |
Otec mé 1. dcery byl příšerný žárlivec… Nedalo se s ním
vydržet.
Dnes mám naštěstí už doma nežárlivého manžela, oplácím mu stejně.
Občas ale uspořádáme (pro okolí) žárlivé divadlo. Třeba v obchodu:
ON: „Proč si zas kupuješ voňavku? Kam se budeš vonět? To máš nějakého
milence?“
JÁ: „Co myslíš? Když se s tebou nedá vydržet?! Bůhví, kde jsi včera
byl Ty! Tak jsem si koupila parfém!“
ON: „To máš nějakou velkou spotřebu, ne?“
JÁ: „Do školy, na poradu, kdyby něco, ne?!“
… to už se většinou smějeme a opouštíme konsternované
okolí… 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Žárlím.je to zřejmě spíše nemoc, nemám důvod ale přesto je to částečně ve mě. Bojuji s tím už řadu let a doufám že dost úspěšně.Z okolí by asi nikdo nehádal, že mývám žárlivé myšlenky.
0 Nominace Nahlásit |
Už Dr. Plzák rozlišoval žárlivost na zdravou a patologickou
(destruktivní).
Na rozdíl od té první, která je přirozenou součástí vztahu a toho, že
nám na druhém záleží, druhá je majetnická, omezující a hlavně
neléčitelná.
Plzák ze své klinické praxe doporučuje: žárlivce nikdy nezměníte,
soužití s ním je peklo, které se naopak zhoršuje. Jediné řešení –
radikální rozchod.
P.S. -iv-, vím nejméně o dvou lidech, kteří na tebe žárlí.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4866 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
To víš určitě že na tebe nikdo nežarli,l-já mám dojem že ten kdo miluje trochu žárli,každej máme trochu ze všeho,nehledej v tom nic.
Zdroj: žolík
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4868 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
:-O Dr. Axl … na me ze by nekdo zarlil. ? A to uz me videl. ? 🙂 Doufam jen , ze to nejsou zensky. ☹ -iv-
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |