Ahoj je mi 14 a před pár dny jsem se rozešla se svým klukem :/ Byl strašně namyšlený a sebestředný a a pořád mi lhal o tom, jak ho holky pořád chcou, ale nějak nám to prostě nevyšlo, tak sme se rozešli, ale nevím proč mě to fakt strašně vzalo, což jsem nečekala…Začel se bavit a začel nahlas mluvit o jedné holce, kterou chtěl přede mnou, ale ona jeho ne :// Ona je fakt strašně hezká a ve společnosti hrozně oblíbená :// A já na ni neskutečně žárlím, chtěla bych poradit, jak na něho zapomenout a aby ho to mrzelo a abych se aspon mohla trochu vyrovnat tak hrozně oblíbené osobě.................
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 3154 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
Musíš se nad to povznést, jinak tě to zničí. Dělat něco proto, jen aby bejvalej věděl a viděl o co přišel, ti celkově neprospěje, protože to nebudeš ty. Dělej věci pořád po svém, jako před rozchodem, pořád se usmívej a bude to v pohodě, zjistíš že on za to stejně nestál, když pořád jen mluvil o tom, jak ho holky chtějí. Si myslím, že si to stejně vymýšlel, aby si před tebou zvětšil ego a ty sis sedla na prdel, že si vybral jen tebe.
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Domi35003 Nahlásit |
Že se vůbec takovým namyšleným frackem vůbec zabýváš? Od něj nic upřímného nečekej.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |