Mám problém s netbookem.Za prvé mi tam pořád naskakuje nějaký vir,který dáván pořád do truhly a příště mi to hlásí znovu.Ale co je nejhorší,tak mi to najednou začalo hlásit,že IP adresa koliduje s jiným systémem v síti.Nechápu to a ještě k tomu se nemůžu dostat na internet.Máme ještě jeden počítač a Notebook a tam je vše v pořádku.Co s tím?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, Miroslavst, anonym před 5015 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Seriozní odpověď:ty problémy Vám dělá patrně ten neustále vyskakující vir,pokud máte antivir,jako,že ano,když uvádíte,že ho neustále strkáte do truhly,vir se spouští okamžitě při startu systému,proto je třeba pustit PC v:nouzovém režimu,
Chcete-li použít některou možnost nouzového spuštění, postupujte
takto:
Restartujte počítač a při jeho spouštění podržte stisknutou klávesu F8.
U počítače, který je nakonfigurován ke spouštění s více operačními
systémy, můžete klávesu F8 stisknout, když se zobrazí nabídka pro výběr
operačního systému.
Zobrazí se nabídka Upřesnit možnosti spuštění systému Windows. Vyberte
některou možnost a stiskněte klávesu ENTER.
Zobrazí se nabídka Vyberte operační systém, který chcete spustit, a dole
se modře zobrazí název zvoleného nouzového režimu (například Stav
nouze). Vyberte operační systém, který chcete spustit, a stiskněte klávesu
ENTER.
V tomto nouzovém režimu dejte antivirem promazat celý PC a restartujte,mělo
by to pomoci.
0 Nominace Nahlásit |
Vím ,že to není zcela řešení ale pokud Vám počítač takto zlobí tak si vypalte,kupte nebo najděte kill disk a celý windows smažte a přeinstalujte s CD na windows a příště se lépe zabezpečte :) Pokud samozřejmě tam máte nějaké data tak se dá zaplatit programator který z disku data vytahne ale za velké peníze,ještě by se dal netbook zachránit pokud máte tam 2 disky jeden bude zvirovaný ale druhý by nemusel takže se přepněte na ten druhý disk a snažte se to smazat jinak už nepomůžu.
0
před 5008 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Miroslave,kde je ta Tvoje odpověď?Já jsem se teprve teď chtěla podívat na ten odkaz z toho blázince,co to vůbec bylo,a už to tady není.Já se z toho fakt asi zblázním.A teď ani nevím kam jít.
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |
badisko | 817 | |
cochee | 815 | |
Dochy | 724 |
Software |
Hardware |