Andy26

Co mohu udělat, abych zmírnil trest, když jsem řídil pod vlivem alkoholu? Více v popisu.

Jsem po výkonu trestu odnětí svobody,propuštěn bez jakékoliv podmínky.Byl mi vysloven zákaz řízení motor.vozidel bez bližšího odůvodnění.(ŘP jsem nevlastnil).Přesto já pitomec do auta sedl a ještě pod vlivem alkoholu s tím,že jen popojedu mimo zákaz stání,při přejídení jsem naboural,nepoškodil jsem jiné vozidlo a ani nezranil žádnou další osobu,poškodil jsem pouze své auto.Jako doplňující a podstatná informace-je to opakovaná událost..Velice toho lituji a rád bych to nějak odčinil s co možná nejmírnějšími následky…

Zdravím.Poprosím o zodpovězení důležité otázky-Porušení zákazu řízení pod vlivem alkoholu…

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 1678 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
anonym

Moc pěkný.

Klidně bych vám tu důležitou otázku zodpověděl. Kdyby jste ji položil!

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

PANZTR

jo a jaka je ta otazka

Upravil/a: PANZTR

0 Nominace Nahlásit

Drap

Děkujeme za informaci. Netušíme však na co se ptáš. Porušení zákazu řízení a to opakovaně, je recidiva a osobně bych to věděl na další tepláky. To jak jsi jel daleko a podobně, nemá na nic vliv.
Pokud se budeš chtžít někdy na něco zeptat, tak otázka končí otazníkem.

0 Nominace Nahlásit

Edison

Alkhol nikdo odpouštět nebude.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Řekni soudu, že toho upřímně lituješ a že se půjdeš léčit na protialkoholní. Pokud se pachatel chce léčit a dá to jasně najevo, tak to také pomáhá při vyměřování trestu.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek