Popravdě – jet bez helmy na motorce je podobný zločin jako jet v autě nepřipoután. Kolik lidí tak jezdí, jen to není vidět? Tím že P.P. kousek popojel na motorce bez helmy jen trochu ohrozil sám sebe. M.Z. svým chováním víceméně ničil kulturu ČR.
3Kdo udělil odpovědi palec? zjentek, Pepa25, KristýnaGul
před 461 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hlavně v prostorách Hradu z 9. století, sídle českých králů, na koloběžce. To je úroveň.
0 Nominace Nahlásit |
Chudáci lidi z ochranky, takového idiota co uvěřil tomu, že je nesmrtelná rocková hvězda a že se ho bojí i jaderná velmoc Rusko tam ještě neměli 😁
Upravil/a: jan.hons
0 Nominace Nahlásit |
Zeman se provinil jen tím že to neskrýval. Myslíte že tam Pavel popíjí Coca-Cola když přijede delegace?
Klaus zase kradl pera a co vždy to děláme všichni 😁
0 Nominace Nahlásit |
Je smutné, že najvyšší predstaviteľ štátu nedodržuje zákon a vyhlášky platné pre všetkých! občanov štátu, ktorého je predstaviteľom. Vo vyhláške nie je definovaná výnimka, že prezident nemusí používať helmu pri jazde na motorke.
0 Nominace Nahlásit |
„Je to vážně hrozný, co udělal. Nic jiného si nezaslouží. Jooo, kdyby třeba lhal o článku vlevo dole, šířil dezinformace nebo chtěl střílet novináře, to by bylo OK. Ale tohle!“
0
před 460 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jen pro pořádek: ŘP na motorku mám, kdysi jsem docela jezdil, ale NIKDY jsem nejel bez přilby. Samozřejmě očekávám, že všichni kritizující zákon také nikdy neporušili.
5adváca a on Pavel nešíří desinformace? Potřebuješ sem přeposlat nějaká videa co řadoví občané v běžných situacích s Pavlem v črdeli natočili?
Dám krk že je tečkovaný, co k tomu dodat, že…
Drap | 8209 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |