Včera se na tomto odkazu rozpoutala velmizajímavá diskuze: http://www.prozeny.cz/magazin/sex-a-vztahy/jak-to-vidi-chlap/12557-nas-chlapq-nevera-vase-chyba?changeLimit=8#paper-73797
Jaký je Váš názor? Sama jsem tam napsala dva příspěvky a začalo to být
fakt zajímavé.
Doplňuji:
Děkuji za Váš příspěvek, ráda bych „dopadla“ stejně dobře
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Upravil/a: Zlatomuska
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? fortin, AVATAR666 před 5341 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Bývalý manžel,mě podváděl kudy chodil,vydržela jsem to 12 let,poslední kapka byla,když mi utekl k mé nejlepší-rádoby nejlepší kamarádce. Teď jsem znova vdaná,manžel mě nepodvádí,i když je o dost let mladší než já,skvěle si rozumíme,veškerý volný čas trávíme spolu.Dobře si rozumí i s dětma. Takže si myslím,že si za to žena nemůže sama,jediné co se dá ovlivnit je výběr partnera.Já pořád jen čekala,kdy to bývalého přejde a to byla chyba------
0 Nominace Nahlásit |
Jsem ženatý od roku 1965 až dosud a na stará kolena se určitě rozvádět se ženou nechcem. Jeden druhého totiž potřebujem. Manželské krize jsme také měli a podařilo se nám je překonat. Musím říci že na manželské krizi jsem měl větší podíl já, ale žena to ustála. Je to vždy o toleranci jeden k druhému ale v určitých hranicích. Pokud se překračují je to lépe řešit rozvodem.
Nicméně pokud někdo napíše že tráví veškerý volný čas jenom
s manželem ( manželkou) je to nepřirozené a určitě to někoho z té
dvojice dříve nebo později přestane bavit.
Navíc to svědčí o určité míře sobectví a nedůvěře.
0 Nominace Nahlásit |
Něco na tom pravdy bude, ale přiznejme si, že den není nafukovací, peněženka bezedná a nálady se střídají… byla by blbost mít cíl č. 1 dokonalou manželku se vším, co autor vyjmenoval… každopádně ale, pokud se stane manžesltví těžkým stereotypem, ve kterém se dlouhou dobu nic nemění, je to možný počátek sklonům k nevěrám a případnému rozvodu.
Osobně si myslím, že autor, jezdí-li si opravdu v Audi A8, musí vydělávat velmi slušené peníze. Tudíž musí umět dobře psát a lákat čtenáře, což se mu zjevně daří. Protože ta všudypřítomná reklama, to je, dámy a pánové, jeho ryto. Čím víc provokativnějších článků, tím větší návštěvnost, tím vyšší zisk z reklamy…
1Kdo udělil odpovědi palec? Zlatomuska
před 5339 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |