Avatar uživatele
xiperio

Zkoušel někdo usmažit bůček jako řízek?

Prý to jde. Nikdy jsem to nezkoušel. Máte s tím zkušenost? Děkuji.

Zajímavá 0 před 1339 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
GM

Všechno jde, když se chce. Ale chutnat to asi bude hnusně.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nassin

Samozřejmě že se libový bůček dá připravit jako řízek. Maso nakrájet na plátky, mírně naklepat, okořenit, posolit, potřít česnekem a klasicky obalit v trojobalu. Maso po usmažení je šťavnaté jako z krkovičky.
P.S. Každý, kdo čte o bůčku si myslí, že je tučný jako prase, ale ten býval, když se chovaly prasata doma. Dnes jsou prasata ve velkochovech vyšlechtěna, aby byla co nejmenší vrstva tuku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Nezkoušela jsem, jedla jsem. Bůček byl libovější, chuť skvělá.
Mám raději řízek z libové krkovičky, než sušší z kýty. Výborné a křehké jsou ty naruby ;)
Naklepaná strouhanka do osoleného masa, to je šťavnaté, měkké. Řízky nejím často, ale mám je moc ráda. :D

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Rilika25

Příspěvek smazán administrátorem.

před 1188 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
xiperio

No to jste mi pomohl. Ptal jsem se , kdo s tím má zkušenost.

před 1339 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
marci1

Jde to: https://www.to­precepty.cz/re­cept/61227-obracene-rizky-z-bucku/
🙂

před 1339 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek