Maso bylo koupeno čerstvé a ihned zamrazeno. Pak se na ně trochu
zapomnělo, teď vypadá krásně, ale přece jen rok je rok. Podotýkám, že
rozmrazeno za celou dobu nebylo.
Hlavně prosím nepište, že jedlé ano, ale jenom jednou! 🙂
Doplňuji:
Doplněno:
Zmrazeno v normální Whirpoolce staré asi 8 let. Jaká je teplota
v mrazáku bohužel nevím.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, redy před 3661 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ano.
V běžně prodávaných domácích mrazácích toto maso může být
maximálně místy poněkud vyschlé (v místech, kde není kontakt s obalem),
jinak i po jednom roce rozhodně není nijak závadné.
0 Nominace Nahlásit |
Je to jedlé, vždyť se prodává mrazená drůbež s minimální
trvanlivosti až dva roky, ne-li déle.
Doplňuji:
Domácí mrazáky jsou převážně na – 18 st.C
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Hodně záleží při jaké teplotě bylo zamraženo
při –12°C cca 12 měsíců
při –18°C cca 18 měsíců
při –24 a méně neomezeně
0 Nominace Nahlásit |
Je naprosto v pohodě jedlé, pokud je nebudeš konzumovat syrové.
Jestli je dobře uvaříš, upečeš…, nevznikne žádný zdravotní problém
(který by, případně, nevznikl ´začerstva´), jen to maso bude velmi
pravděpodobně dehydratované a ´mírně´ bez chuti…
😉
Rozhodně spíše na vývar nebo rizoto, stejky bych z toho nedělal.
0
před 3660 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |