Nechala bych je lehce povolit, lépe Vám bude trojobal držet. Ale myslím, že tak napůl rozmrzlé se budou obalovat lépe, než zcela rozmražené.
4Kdo udělil odpovědi palec? Kerberus, beer, fcoop, Pavlínka.K
před 4806 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Doporučuji,nejen mražené filety,z jakékoliv ryby,vložit do studené vody,a nechat rozmrazit.Maso je lepší,pevnější a nerozpadá se.Platí to,nejen u ryb.Každdé maso zamražením,ztrácí určité procento vody.Tu je potřeba mu „vrátit“,aby zůstalo pevné a dobré.Po vyjmutí z vody,se osuší,a dále připravuje podle potřeby.
3Kdo udělil odpovědi palec? Kerberus, fcoop, Pavlínka.K
před 4806 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě nechat rozmrazit,tak asi napůl.Vtip je v tom,že oni je nechají
tutově před zmrazením máčet ve vodě,to kvůli váze.
Jinak to není možné,protože tolik vody,která se slije,nemůže zaživa
obsahovat ani ryba.
3Kdo udělil odpovědi palec? Kerberus, Jikra, Pavlínka.K
před 4806 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Rozmrazuju.
Zmražené mají jednak ledovou glazuru, jednak obsahují spoustu vody uvnitř,
a ta pak vyteče, rozblebtá strouhanku… ble. Určitě před obalením
rozmrazit a osušit.
3Kdo udělil odpovědi palec? johny.bello, Jikra, Pavlínka.K
před 4806 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Můžeme obalit i zcela zmrzlé. Povolené nejdou obalovat a rozpadají se. Nejlépe nechat jen trošičku povolit.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, elektrikář, Pavlínka.K
před 4806 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |