Zapoměla jsem na šlehačku v mrazničce a ona mi mrcha ztuhla…
Jak jí mám vyšlehat, aby v ní nebyli hrudky?…:( (když se rozmrazí,
hrudky v ní asi budou že?..:(
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4287 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
nech ji rozmrazit , přechlazená se ti bude špatně šlehat- ne,že by v ní byly hrudky, ale nebude houstnout
3Kdo udělil odpovědi palec? mojitek, elektrikář, badisko
před 4287 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já bych to ani neskoušel, Šlehačka je emulze tuku a vody. Mrazem tyto složky od sebe odtrhneš. Rozmraz a použij do omáčky nebo těsta lze s ní vylepšit ošizené mléko nebo Jen tak vypít..
0
před 4280 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |