Před chvílí jsem tuto pomocnici ukládal na místo a uvědomil si, že
držím v ruce zařízení, které jsme dostali jako svatební dar v roce
1973 a od té doby nám neustále k plné spokojenosti slouží. Používáte
tento údajně český vynález často, jste s ním spokojeni a máte nějaké
specielní znalosti? Moje paní v remosce s vynikajícím výsledkem
připravuje rýži na všechny způsoby a především pak vykoštěné
vepřové koleno k němuž kromě běžných ingrediencí přidává čtvrtky
jablka. Věřte – výsledek nemá chybu. Podělte se prosím o zkušenosti a
recepty.
Doplňuji:
Tome díky za tip na plněné papriky. Manželka je s ohledem na počet
„žroutů“ peče v troubě mezi zakrytými plechy, před odkrytím ještě
dávku zaleje smetanou, čímž se vše zjemní. Je to sice kalorická bomba,
ale i za studena veliká mňamka. Pro menší dávku určitě použijeme
remosku.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? petka, anonym, Kerberus, hanulka11, tom004, Jikra, anonym, fcoop, aIise před 4875 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Remoska nemá chybu.Prakticky neznám jídlo,které by v ní nešlo
připravit.Jsem na tom podobně,používáme jí,ne tu původní,ta byla ještě
bez „okýnka“,ale koupili jsme (1975) velkou,a také funguje dodnes.Máme
sice sporák s horkovzdušnou troubou,ale,třeba maso,i buchty,mi upečené
v remosce chutnají víc.Jídlo se nevysuší,prostě je to fajn
věc.A nejraději v ní dělám plněné papriky,jedno,jestli
s rajskou,nebo jenom šťávou.A koleno s jablkem vyzkouším.Zní to
zajímavě.
Doplňuji:
Tak to jsme na tom úplně stejně.Ohlásí se dcera,a je to také pekáč
v troubě. 🙂
Upravil/a: tom004
0 Nominace Nahlásit |
Ano, znám, mám a rád používám. Málem „prehistorická“,
„nezdravá“, ale zla-tá ! Ty nové a drahé jí nesahají ani po kolena
(můj názor).
Pokud chci, přípravím v ní vše 😉
0 Nominace Nahlásit |
Omlouvam se , nemam zkusenost , ani recept … , ale cely zivot po ni touzim. Kolikrat uz jsem mela " nakroceno " , ze si ji koupim , ale pak , nevim proc , je mi nejak lito penez a zasvistim vedle do buticku. 🙂 Tise zavidim . Remosku i dobroty. 🙂 -iv-
0 Nominace Nahlásit |
Já ji mám starou 33 let.Masíčko v ní připravené je lahoda,zapékané těstoviny,fr.brambory,kuře-kůrčičku takovou neudělá jiná sebelepší trouba.Buchty,perníky,všechno.Jen ta rýže mě, dudu, nikdy nenapadla,vyzkouším.Věříte,že nikdy jsme ji neměli rozbitou?I tu šňůru máme původní!
0 Nominace Nahlásit |
Měla jsem ji pekla jsem v ní jak maso,sekanou tak buchty koláče .Byla to prima věc . Pak jsem ji dala synovi ,když odcházel z domova a už jsem si jinou nepořídila.Vidím na ní reklamy zase se vyrábí, možná........
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |