Avatar uživatele
Radak

Znáte nějaké tipy na „večeře před výplatou“?

Za totáče jsem tento termín slyšela a koloval i takový leták, kde je mu konec…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? anonym, Miroslavst, anonym, iceT, hanulka11, ChristaStern před 5009 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Co jiného bych nabídl než to,že k večeří si dát plesnivý sýr a staré víno!
Doplňuji:
Výše uvedeno bylo jako humor.Jinak jsou dobré opečené brambory s nějakým mléčným výrobkem jako je kyška,kefír či podmáslí,ale to já jím i po výplatě. 🙂

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

myslíte kombináciu 2+2?
2 rohlíky + 2dl mlieka

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

No takových večeří bývalo,dnes snad více než za „totáče“,u nás vedly topinky s míchanými vajíčky,grena­dýrmarš,obalo­vaný chléb ve vajíčku,buřtguláš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

U nás se nejí" po výplatě a před výplatou ", zásoby mám ve špajzu ,které stále doplňuji a nejsme naroční .Pokud uvařím hutnou polévku/držkovou ,gulášovou zelnici ,kulajdu, čočkovou , apod vezmeme si k ní chléb . Jindy stačí mísa zeleninového salátu, někdy jogurt s pečivem ,jindy pomazánka na chléb či pečivo a zelenina .Pokud je masový oběd /ani nemusí každý den být / není třeba se večer nějak přejídat.

Pravdou je ,že nejsme zvyklý večeřet, že si to spíš vezmeme navečer.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Bobmarley

Mám jeden tip:chlebová pochoutka.
To se dají dva silnější plátky chleba a mezi ně se vloží jeden slabší.Labužníci si to mohou posypat strouhankou.
To budeme jíst za chvíli všichni!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ChristaStern

Milá Radak,

také jsem pro „průběžné“ standartní konzumování, ne „v pátek kaviár a v pondělí vzduch“ :) Co je vtipně napsané a plné absolutně skvělých tipů, které stoprocentně využiješ kdykoliv a kdekoliv, nejen před výplatou, je http://www.uloz­to.cz/hledej/?q=kuchar­ka+pro+nezames­tnane – kuchařka pro nezaměstané:) Stáhni si, stojí za to!

Zdroj: http://www.uloz­to.cz/hledej/?q=kuchar­ka+pro+nezames­tnane

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
lensen

Pokud zrovna u nás doma nevychází finance,tak likvidujeme zásoby z lednice či špajzu,děláme různé pomázánky,bram­boráky,polévky levných jídel je hodně,přidávám od­kaz

Zdroj: http://www.pro­zeny.cz/recep­ty/recepty-a-vareni/ceska-kuchyne/10930-vecere-za-par-korun-neverite

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

Pro Jami. Něco jsem o grenadýrmarši slyšel,ale nevím přesně o co jde. Vysvětlíš?

před 5009 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
lensen

ahoj,grenadýrmarš jsou těstovinové flíčky a uvařené brambory nakrájené na malé kousky,smícháné s osmaženou cibulkou,mletou sladkou paprikou,pepřem a solí,zalité rozmíchanými vejci,zapečené,as­pon tak já to znám

před 5007 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
led

recept:
http://recepty­.pozri.sk/recept-granadir-196

v google:
http://www.go­ogle.com/sear­ch?q=recepty+gra­nadir&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&client=fi­refox-a&rlz=1R1GGLL­_cs___SK394

před 5009 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek