S partnerem mám vztah na dálku ,neboť žije v jiném městě než já. Měli jsme domluvu a plán , že budeme žít v jednom městě spolu, kde bude práce pro oba. Po dlouhé době , když se zadařilo, mít práci pro oba , se rozhodl pro práci ve městě , kde je práce jen pro něj a ne pro mě . Tudíž opět vztah na dálku. Mohu ještě takovému člověku věřit , že mě znovu nezklame a neublíží ? Ještě , když mu jeho matka říká , že se o mě nemá starat a že má žít sám ? Děkuji
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? anonym, anonym, BEAES, aramah, anonym před 5206 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jestli poruší muž domluvenou věc a poslouchá matku, která je proti vám, tak to je závažné narušení vztahu. Vemte tužku a papír, napište, co kdy udělal pro vás a co kdy nesplnil. Sundejte si na to růžové brýle!
0 Nominace Nahlásit |
Upřímně řečeno, já bych mu už tak moc nevěřila, protože nedodržel společný plán a má asi jiné priority. Nikdy by jste asi nebyla na prvním místě, pokud je to takzvaný mamánek a neumí vyletět z hnízda, ale většinou je to vina matek, drží si své syny v blízkosti a takticky jim nedovolí si žít život po svém.
5Kdo udělil odpovědi palec? eva, Miroslavst, anonym, lorja, anonym
před 5206 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
měla bych pocit, že jsem mu ukradená a začala bych se k němu chovat stejně. bud si to uvědomí nebo to skončí.
0 Nominace Nahlásit |
Já bych to neviděla tak černě.Třeba tam má práci která mu více vyhovuje a je lépe ohodnocený.Pokud váš vstah je pevný tak se nic neděje.Určitě s vámi o tom mluvil.Nebo vás postavil před hotovou věc? Pak není něco v pořádku.
0 Nominace Nahlásit |
už bych mu moc nevěřila,raději se snažte být soběstačná kdyby vás opustil at nejste v nesnázích
2Kdo udělil odpovědi palec? Miroslavst, anonym
před 5206 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
DOBRÝ DEN AJUNKO. MRZÍ MĚ, ŽE VÁŠ VZTAH NEFUNUJE,JAK BY MĚL. SOUHLASÍM SE VŠEMI NÁZORY ,KTERÉ JSEM SI ZDE PŘEČETLA A HLAVNĚ-NEBUĎTE SMUTNÁ,TŘEBA I TATO SITUACE VÁS OSVOBODÍ ZE VZTAHU, KTERÝ BY ČASEM PRO VÁS BYL JEN VELKÝM ZKLAMÁNÍM.---ZDRAVÍ VÁS---ZAJ-PO
Zdroj: ŽIVOT
0 Nominace Nahlásit |
Tak, to jste mě teda dostala. Kolik mu je? Že ještě poslouchá matinku? Vím, že se to dobře mluví, ale zkuste si vzít v práci na týden dovolenou a nahrát na něj habaďůru:-))). Prostě zabalte kufry a zazvoňte u jeho dveří s tím, že když nemůžete být spolu tam, kde byste měli práci oba, tak že jste dala výpověď a jste tady, že se i tady pro Vás určo nějaká práce najde. Podle jeho reakce se pak rozhodněte, co s ním?
0
před 5205 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |