… starat se o ztrátu vitamínů při používání kokosového oleje se mi zdá dosti kontraproduktivní a vtipné … všeobecně se ví, že nejzdravější je řepkový … ale já ho rád nemám, na smažení používám sádlo a na fritování slunečnicový …
3Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, da ny, aliendrone
před 2502 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já myslím, že je to prašť jako uhoď. Obojí je to za vysoké teploty a obojí trvá přibližně stejnou dobu.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, da ny
před 2502 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Používání kokosového oleje/tuku je, z mně neznámého důvodu modní
hit :(
Je stějně špatný, jako palmový, spíše horší…
Úžasný, pro využití pro kosmetické účely.
viz. McMerkurion
Já mám „výhrady“ i ke slunečnicovému, snad jen k občasnému užití,
Sama nepoužívám.
Vit, C se, pravda ztratí každou tepelnou úpravou…
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |