Avatar uživatele
replicator

Ztratím více vitamínů, když budu smažit na litinové pánvi, nebo ztratím více při fritování?

V obou případech bude použit kokosový olej.

Zajímavá 0 před 2485 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… starat se o ztrátu vitamínů při používání kokosového oleje se mi zdá dosti kontraproduktivní a vtipné … všeobecně se ví, že nejzdravější je řepkový … ale já ho rád nemám, na smažení používám sádlo a na fritování slunečnicový …

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Já myslím, že je to prašť jako uhoď. Obojí je to za vysoké teploty a obojí trvá přibližně stejnou dobu.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
da ny

Používání kokosového oleje/tuku je, z mně neznámého důvodu modní hit :(
Je stějně špatný, jako palmový, spíše horší…
Úžasný, pro využití pro kosmetické účely.
viz. McMerkurion
Já mám „výhrady“ i ke slunečnicovému, snad jen k občasnému užití, Sama nepoužívám.
Vit, C se, pravda ztratí každou tepelnou úpravou…

před 2484 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek