Myslím, že se dělá pořád. Ženy to měly jednoduché, byl rád, že věděly, že motor je to co auto potřebuje aby jelo a že brzdami se brzdí a volantem točí:-)))) Všechny ženy bez problému prošly.
Pánové to měli těžší, ti museli znát podrobnosti a jeden dokonce neuděl.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10, marci1
před 3737 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
dnes nevím ale asi jo. Já z autoškoly vylez před 18 lety. Nicméně za nás to bylo poměrně složitý.Znát jak funguje motor, brzdová soustava ,základy elektriky auta,jak natočit motor když nejde baterka, dokonce i to jak se dá v nouzi jet u tatrovky bez předního kola, atd.. Na osobák to šlo, když jsem ale dělal na kamion tam je o dost složitější,ikdyž jsem jezdil na Liazce.
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, marci1
před 3736 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na osobní automobil skupina B se už konstrukce nedělá, maximálně chce komisař vědět něco málo o údržbě. Na nákladní automobil ©, přípojná vozidla (E), autobusy (D), traktory (T) se konstrukce dělá pořád. Pokud děláš třeba osobák, náklaďák, traktor v jeden termín, děláš vždy jen jednu konstrukci (já jsem ze zmiňovaných dělal na náklaďáku, prakticky to byly jenom základy, měl jsem otázky o brzdách, tachografu, motorové a zpomalovací brzdě.) Vždy si vylosuješ tři otázky na které má potom nějaký čas na přípravu a potom odpovídáš komisařovi.
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 3736 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Předpokládám, že se ptáš na skupinu B. Dělá se, ale je to v takové lehčí formě než u vyšších skupin. Kontrola vozidla před jízdou, kde se co otevírá, doplňuje, kontrolky, povinná výbava, kontrola pneu a tak podobně…
0
před 3735 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bylo by asi dost nezodpovědné dát někomu řidičák bez ověření znalostí toho, jak vozidlo vlastně funguje a co ke svému správnému fungování potřebuje.
0
před 3734 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek