Mně je 12 a mám ze třídy 2 velké kamarádky. Ostatní přátelé jsou buď v 9. nebo na střední… Mám skvělou partu. Je nás tam 12. Většina kluci. 2 lidem je tam 16, 3 je 15 a pak zbytku 14. Až na mě, mně je 12. Jim to nevadí, normálně tam zapadám. Akorát se prostě chovám jako oni. Je to ale napůl. Někdo kouří, někdo ne, někdo pije, někdo ne, někdo je panna/panic, někdo ne… Nechtějí po mně, abych kouřila nebo tak… Myslíte si, že je špatně, že se s nimi bavim? .. Zajímá mě váš názor, ale bavit se s nimi nepřestanu.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 3284 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jaký smysl má otázka, v níž jedním dechem píšeš:
„Zajímá mne váš názor“ a „váš názor je mi ukradený“?
Je-li ti náš názor ukradený, jdi se ptát tam, kde tě bude opravdu
zajímat (kde budeš ochotna se nad ním aspoň zamyslet).
_____
Jen jsem doplnila chybějící slovo…
Upravil/a: ivzez
0 Nominace Nahlásit |
Buď ráda,že se s tebou baví oni,věk neřeš a asi máš dost rozumu,abys si nenechala nakecat nějaké blbosti a přistoupila na něco,co nechceš jen proto,aby se s tebou nepřestali bavit.Užívej si pubertu na max.
0 Nominace Nahlásit |
Je rozumné se „bavit“ s někým, kdo je moudřejší, zkušenější, vzdělanější, ohleduplnější a uvážlivější než jsme my sami. Můžeme se od nich totiž něčemu kladnému přiučit. Tvoji kamarádi měli nějaký ten rok navíc, aby ve vlastnostech zmíněných shora více pokročili. To ale neznamená, že je neproflákali. Nebo že se nepohybovali v prostředí, kde se nic dobrého sami nenaučili. Neznám je. Znáš je Ty. Někdo dospívá rychleji někdo pomaleji. Věk hraje svou roli, ale není vždy veličinou rozhodující. Proto není od věci, abys názory kamarádů z vaší party sem tam probrala i s někým jiným. Třeba s rodiči nebo s někým, komu bylo už 25 let nebo víc.
0
před 3284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
no.....tiež sa mi to stávalo.....zrazu okolo mňa starší.....lenže to často boli priatelia starých rodičov 🙂
ono, bavte sa, ale:
0
před 3284 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Bav se s kým chceš a nenech si do toho kecat.
Löwe, on tě urazil?
Barboši,dáš už pokoj?
Nedám, teď mě to začalo bavit!
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |