Co v té chuti rozeznáváte? Nemáte nyní tušení? Nenajdete doma trošku ve špajzce? Co takhle je jednoho malého panáka kvůli esenci? Vždyť je pátek! ;)
Postup výroby
Becherovka se připravuje podle tajné receptury, po celou dobu stejným
způsobem. Většina bylin pochází z České republiky, ale ve směsi se
najdou také suroviny ze vzdálených exotických oblastí, například
Zanzibaru, Srí Lanky či ze zemí Jižní Ameriky. Existuje ale také
informace, že zhruba tři čtvrtiny bylin a koření pocházejí ze
zahraničí. Některé druhy prý rostou přímo v okolí
Karlových Varů.
Více ve zdroji: https://cs.wikipedia.org/wiki/Becherovka
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? gagaga před 2911 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nelze zodpovědět, jelikož receptura je tajná a tajná i zůstane. Víme akorát, že tam jsou byliny. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Tipuju líh a to ostatní tam stejně necejtim!
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Byliny, byliny, byliny,,,,
Receptura z r. 1866:ZDE (sezam):
http://deslik.blogspot.cz/2013/02/becherovka-receptura-1866.html
Upravil/a: da ny
0
před 2910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1716 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 609 | |
zjentek | 577 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |