Ne
Budeš " „prožívat“ " přesně jako předtím než si se narodil. Po smrti je úplné vypnutí. Tvoje vědomí nemá jak fungovat a zmizí. Po 3 minutách začne odumírat mozek ⇒ to už se ničí i vzpomínky, prostě paměť.
Ale mám takovou teorii, která vysvětluje paranormální jevy právě smrtí. O vědomí toho ještě moc nevíme. Třeba se může stát, že po smrti vědomí nezmizí, ale je uvězněné v blízkém prostoru. A to můžeme pozorovat jako duchy. Odpovídala by tomu i rapidné klesání teploty v místech s paranormální aktivitou. Z toho se dá vyvodit, že „zviditelnění“ vědomí stojí jistou energii, kterou si čerpá z teploty vzduchu a kvůli tomu je vidíme zřídka.
Ale každý si udělá svůj názor. Já jsem ještě skeptický, na duchy taky nevěřím na 100%, to bych musel nějaké takové místo navštívit, což mám v plánu.
Upravil/a: Usoman
3Kdo udělil odpovědi palec? mariohlas, Slecna 007, herebear
před 3035 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Jak pravil klasik „smrti se nebojí, ale toho umírání“. Pak už asi nic není, neboť můj umírající strejda kdysi slíbil, že pokud cosi existuje po smrti, pošle mně odsud pozdrav. Ani po čtyřiceti létech nic nedošlo.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Nemohu se bát něčeho, o čem nevím co a jaké to bude. Snažím se nyní ve svém životě žít tak, aby to bylo co nejlepší a nejpříjemnější. 🙂 A vůbec nikdo z žijících lidí neví, co to bude. A to je fajn. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Nebojím. Co je potom nikdo neví.
Ale co bude těsně před smrtí toho se bojím. Nemoc, nemoucnost, být
odkázán na pomoc okolí.
Upravil/a: suaeda
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Naopak se těším. Nové možnosti v jiných dimenzích.
Upravil/a: Norei
2Kdo udělil odpovědi palec? xillix1802, hanulas
před 3026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Protože se snažím žít poctivě a nikomu neubližovat.
Upravil/a: bububabu
1Kdo udělil odpovědi palec? Sebevědomí
před 3032 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Pokud je platná teorie, že duše si jde na Zem něco vyzkoušet, že je vše řízeno a že nic, co uděláte, nepochází od nás, ale z „toho řízení“, tak po smrti budu mít konečně klid a budu moci odpočívat. Tady na Zemi to také není špatné, protože všechno, co dělám, dělám jak nejlépe mohu a ve správný čas a tak mi nezbývá, než se za to mít rád a užívat si tady a teď.
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Mnoho staletí z různorodých kultůr jsou zprávy o tzv.reinkarnaci převtělení do jiné nově narozené bytosti..za prvé případů o svědectví nebo důkazech jsou na světě tisíce, za druhé skvělý životní postoj ke smrti přinášející naději tomu kdo tomu věří."
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Ne nebojím.
Existuje teorie že se převtělíme po smrti do jiného těla. Tak proč tomu
nevěřit ne? Důležité je to, co je teď.
0
před 3030 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
nebojím se protože nevim co bude takže není čeho se bát a snad se setkám s mojí milovanou maminkou a babičkou na to se těšim
0
před 3026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
My křesťani věříme, že pokud zemřeme smíření s Bohem, setkáme se po smrti s Ním a s ostatními lidmi, kteří nás tam předešli, a že to v Ráji bude mnohem lepší než může být cokoliv tady na zemi. Přesto se ale musím přiznat, že se bojím, abych neskončila v pekle, protože jsem v životě napáchala spoustu chyb. Ale kdybych měla jistotu, že přijdu do Ráje, tak bych se na smrt docela těšila.
0
před 3026 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Viz Musichetta, totéž si myslím i já.
Upravil/a: Jan Kunčar
0
před 3020 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Je to složité- Na jednu stranu mě to zajímá, ale taky se bojím z neznáma.
Upravil/a: Destiel
0
před 2920 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano
Zajímalo by mne, proč je tu tolik neuzavřených otázek
i po tak dlouhé době (dnes 150 dnů od úpravy otázky)…
0
před 2884 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Nebojím se, protože s úmrtím odumře i mozek, nositel vědomí i paměti. Všechno co je kolem nás, je jen energie více nebo méně zhuštěna. Té nejvíce zhuštěné říkáme hmota a právě ta je schopna myšlení a paměti. Pokud se necháme zpopelnit, naše hmota se přemění na řidší energie světlo a teplo a tím stratí možnost myšlení i paměti. Úplně o něčem jiném je otázka, co dokáže mozek pokud je zhmotněný. Každý ví, že pokud mozek žije, využíváme jeho možnosti na pár procent. To ostatní je pro nás velká neznámá, jako jsou duchové, paranormální jevy. Kdybychom byly schopni využívat mozek na víc jak 40%, nepotřebovali bychom lékaře, protože bychom se uzdravili sami působením mozku. Tak že smrti se nebojím, ale mrzí mě, že při mém věku se už nedovím co všecho bychom mohli dokázat s naším mozkem během života.
0
před 2739 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ne
Věřím tomu, že člověk nebyl stvořen, aby umíral, ale žil věčně. 😉
Upravil/a: luckykubrt
0
před 2506 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je platná teorie, že duše si jde na Zem něco vyzkoušet, že je vše řízeno a že nic, co uděláte, nepochází od nás, ale z „toho řízení“, tak po smrti budu mít konečně klid a budu moci odpočívat. Tady na Zemi to také není špatné, protože všechno, co dělám, dělám jak nejlépe mohu a ve správný čas a tak mi nezbývá, než se za to mít rád a užívat si tady a teď.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |