Na kašel je dobré: Ohřejte si mléko a přidejte 2–3 polévkové lžíce
medu.
Na rýmu i kašel je dobrý česnekový nebo cibulový čaj. Není to sice moc
dobré, ale zato účinné. Přeji brzké uzdravení!
0 Nominace Nahlásit |
Když mě bolí v krku koupím si v lékárně bonbony,je jich dost na výběr.Dále kloktám salvěj nebo piji heřmánkový čaj.
0
před 5420 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
but ty cumlací bonbony v lékarně,nebo vám dám recept který si dělám já.je to majorankový čaj a mě zabírá.dejte si vařit vodu až bude vařit dejte do ní kolečko citronu,půlku hrstě majoranky,3 lžíce cukru a nechejte ještě povařit.pak si to přes sítko přelejte do hrnku a můžete hned pít.
0
před 5420 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kupte si Supradyn N,Jitrocelový sirup a na noc si dejte priznitzův obklad:studený ručník obtočený kolem krku ,krytý suchým nejraději froté ručníkem. Není na škodu vdechovat čínský olejíček.Pokud ho neseženete zavolejte 776 557 232.Neškodí ani větší dávky celaskonu 1000j denně a b komplex.Myslete taky na to,že je dobré jít k lékaři.Nemám nic proti babským receptům,ale ve vašem případě bych použítí zvážil používání.B komplex 1tbl 3× denně.Hodně pijte čaj.Prostě zásobujte tělo hodně tekutinama,ne alkohol,ani pivo!
0
před 5420 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám kašel snad pořád, tak mám u sebe cumlací bonbóny, které jsou přírodní,takže nezatěžují organismus a mají super balení, které má i dobrou cenu a vlezou se mi do kabelky Jmenují se herbal med pastilky a je jích více druhů, já zatím vyzkoušela jen na kašel,ale určitě vyzkouším všechny, protože jsem se přesvědčila, že jsou opravdu účinné.Obsahují i vitamín C a příjemě chutnají.
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |