Koukám jaká se dává do bramborového salátu zelenina (mrkev, celer, petržel). Mám v mrazáku koupenou (na malinké kostičky nakrájenou) polévkovou směs stejného složení. Zkoušeli jste to někdo? Jen ji trochu povařit. Bramborového salátu dělám jen malé množství.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, gecco před 3258 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Někdy přidávám čerstvou povařenou zeleninu, když spěchám, tak mraženou. Používám želeninu pod svíčkovou nakrájenou na kostičky.
Jindy připravuji salát bez zeleniny, jen s okurkami, cibulí a přidávám hodně zelených natí.
Postup je iv tomto receptu, ale připravuji bez majonézy. Tu nahrazuji jogurtem nebo zakysanou smetanou – prodává se tatarská omáčka ze zakysané smetany.
„Mraženou zeleninu asi 8 minut povaříme, scedíme, propláchneme studenou vodou a přidáme k bramborám“
0 Nominace Nahlásit |
Proč ne. Nemělo by to ničemu vadit. Přeji dobrou chuť.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, Mc Merkurion, marci1
před 3258 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přiznám se, že používám jen čerstvou zeleninu, takže přímou zkušenost nemám – ale obával bych se, že ta mražená bude hodně měkká…
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, GM, chachar1922
před 3258 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Povařila jsem tuto směs v láku z okurek, protože hotová sterilovaná mi nechutná, je v ní moc tvrdý hrách.
0 Nominace Nahlásit |
Ano, brambourový satát se dělá také z kořenové zeleniny ..zase jedna z otázek, kdy odpovědi byly skoro dřív než dotaz ;(
0 Nominace Nahlásit |
Pro příští generace: Není to jako z čerstvé zeleniny, ale pro malé množství salátu je to dostatečně dobře použitelné.
gecco: U nás v zelenině prodávají celer celý a při množství salátu by mi tak 2/3 zbylo … a skladovat to pak v mrazáku nechci – to už tam mam tu polévkovou směs.
Drap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |