Souhlasím s Badem.jinou odpověd nemohl najít a jinak řepu se zelím dělám také a je to odbre.
0 Nominace Nahlásit |
Vařte ji jako brambory ve slupce,podle velikosti poznáte propíchnutím,že
sklouzne,
Výborná je nastrouhaná s jablky,nastrouhaná teplá s kyselou smetanou
k vejci a bramboru,A hlavně základ na boršč,o strouhané s křenem už
ani nepíšu,ke studeným i teplým masům,
0 Nominace Nahlásit |
červená řepa neztrácí zdraví prospěšné látky ani vařením ,ale já jí mám ráda především syrovou . pro děti doporučuji šťávu z řepy doplněnou šťávou z pomeranče , nebo ananasu. už zmíněný recept na strouhanou řepu s křenem ale i česnekem a kysanou smetanou je opravdu výborný. pro tuto úpravu není třeba vařit
0
před 5338 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1703 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 916 | |
iceT | 628 | |
da ny | 606 | |
zjentek | 573 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |