A když víš, že ti to nedělá dobře, tak proč to piješ?
Dej si raději pivo nebo nějaký bylinky-becher, fernet.
Co na to pomáhá? Zkus něco na sklidnění, třeba smecta.
0 Nominace Nahlásit |
„Překysličení“ – trpím tím i já, občas to zamrzí ,ale doporučuji vysadit víno.
Co to popisujete je přesně můj případ, jediné co na to bezpečně pomáhá jsou léky(bez předpisu) na utišení kyselosti žaludku a na pálení žáhy – mám to odzkoušené ;) – díky tomu si pak pár sklenek dopřát můžete a bude Vám lépe.
0 Nominace Nahlásit |
Zatím jste mladá, a ty potíže nejsou tak kruté, jinak by jste se takhle
nevyjadřovala.
Ale bude hůř.
Zkuste pít jenom červené víno je zásaditější než bílé a nezvyšuje
kyselost v žaludku. K tomu Helicidu a pod.( úč. látka omeprazol ) stejně
jednou dospějete.
0
před 5196 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Překyselení:) já mám teda odzkoušené že se mi tohle děje když piju bílé víno, s červeným nemám žádný problém. A pomoct by měl Anacid, Smecta ap., nebo obyčejná soda.
0
před 5196 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zašel bych si k doktorovi může jít o začínající žaludeční vřed. Zkuste na uklidnění anacid.
Tuším, že ZAJ-PO by odpověděla, že k vínu máte něco pojíst co pohladí žaludek. Ovšem pozor na antacida! http://cs.wikipedia.org/wiki/Antacida
Dlouhodobá aplikace může způsobit poruchu vstřebávání fosfátů, skrze mechanizmus reakce hliníku s fosfáty za vzniku nerozpustných solí. Důsledkem může být osteomalacie. U kardiaků je dobré volit lék s nízkým obsahem sodíku. U nemocných s poruchou funkce ledvin je třeba dávat pozor na rozvoj hypermagnezémie (vysoká hladina hořčíku v plazmě) a hliníkové encefalopatie (poruchy činnosti CNS).
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |