kamarád nemá internet a z toho důvodu me požádal o to, abych mu objednal jakýsi razítko od doktorky, jenže firma vyrábějící razítka si to ověřila a zjistila, ze si dr. žádné razítko ne objednala. Ted mi začala volat policie a jsem předvolán před výslech, „Kamoš“ na kterého to bylo objednané vypovedel , ze jsem si to na jeho jmeno objednal já. Jak se to bude řešit? Nebo de to tvrzení proti tvrzení? Samozřejmě ze to hodit na sebe nenecham.diky
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, bolak, briketka10 před 4274 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Budou se zjišťovat důkazy. Podle toho co píšeš, tak razítko jsi objednal ty, tak za to neseš odpovědnost. Kdyby ti kamarát řekl, aby jsi skočil z desátého patra, tak by jsi vyskočil ?
0 Nominace Nahlásit |
Objednat razítko a použít razítko je snad rozdíl, ne?
Doplňuji:
ad mosoj)
Nedovolená výroba a držení pečetidla státní pečeti a úředního razítka
Kdo neoprávněně vyrobí, sobě nebo jinému opatří anebo přechovává pečetidlo státní pečeti nebo razítko orgánu veřejné moci s vyobrazením státního znaku nebo razítko, jehož otisk je povinnou součástí veřejných listin, anebo předmět způsobilý plnit jejich funkci, bude potrestán odnětím svobody až na jeden rok nebo zákazem činnosti.
Je razítko lékaře „úřední razítko“?
Upravil/a: motlajs
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, briketka10
před 4274 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
http://zakony.kurzy.cz/40-2009-trestni-zakonik/paragraf-348-az-350/
Doplňuji:
I objednat razítko je trestné!
Upravil/a: mosoj
2Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, anonym
před 4268 dny