doby den pracuji ve firme jako montazni delnice,ale uz par mesicu me dali uklizet jelkoz nemeli dostatek prace.v prosinci mi dali nastarosti uklid hal pomoci masiny ktera je k tomu urcena, jen mi ukazali jak se ridi a obsluhuje ale radne skoleni jsem nedostala.ve firme je bezne propousteni bez radneho duvodu a tose prihodlo ted imenadrizeny me chce rpustit jelikoz na masine vznikla skoda 4300 kterou jsem udajne zpusobila ja.bud podepisu vypoved a nebo zustanu, uhradim vzniklou skodu ale at pry pcitam ze si najdou jiny duvod a stejne me prpusti a navic z duvodu poruseni hrube kazne. jak se mohu branit,kdyz zamestnavatel takhle vyhrozuje a vymysli si duvody k vypovedi.
ps: u zamestnavatele uz pracovat nechci,kdyz se takhle zachoval a navic se bojim ze po me pujde.navis kdyz propoustel hromadne min.rok jlikoz nemel praci tudiz asi vypoved pro nadbytecnost, tak nevyplacel ani odstupne a proslo mu to.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 5373 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Předně si musíte odpovědět na základní otázku „Chci se bránit až do krajnosti, tzn. až do soudního sporu ?“
CHCECETE SE SOUDIT:
Dál je to už jen na vás a případně na právníkovi, který by vám měl pomoci s formulací zmiňovaných dopisů.
Já bych na vašem místě zariskoval a investoval 1.000 – 1.500 Kč za právníkovo poradenství. Pokud do TOHO pak půjdete, tak se vám to vrátí…, věřte 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Nechci tady delat reklamu, ale nejen pro tyto spory doporucuji jednu velmi znamou pojistovnu pravni ochrany, pusobici i v CR… zkuste pohledat na internetu, pro priste by vam to mohlo pomoct v reseni techto sporu. Ja osobne jejich sluzeb vyuzivam a nyni se budu se svym byv. zamesntavatelem soudit. Velke plus je v tom, ze veskere soudni vylohy a vse s tim spojene zaplati pojistovna.
0
před 5370 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek