Hlavně se nestresuji, nerozčiluji a nehoním za penězi. 🙂
„Lidé obětují zdraví,
aby vydělali peníze,
potom obětují peníze,
aby znovu získali zdraví.
Tak se znepokojují
budoucností, že si neužívají přítomnost.
A žijí tak, jako by
nikdy neměli zemřít,
a potom zemřou bez
toho, aby předtím žili.“ 🙂
Autor Dalajláma
0 Nominace Nahlásit |
Každý večer cvičím, po ránu obvykle dvě hodiny po probuzení nejím, pouze piju (po probuzení se vyčistím půllitrem vody z vodovodu); denně nachodím cca 4–5 km (ve všední den pracovně a leckdy ještě na procházku, o víkendech jen tak na procházku). Piju denně jedno pivo a obvykle sklenku vína (nebo malého panáka). Nejím ani nepiju s*ačky (chipsy, limonády; paštiky, konzervy a uzeniny jen výjimečně – a od řezníka), naopak se nebráním zdravé stravě (sýr často nahrazuju sójovým, chleba častěji celozrnný přímo z pekárny, ovesné kaše; když čokoláda, tak s vysokým podílem kakaa)…
Upravil/a: quentos
0 Nominace Nahlásit |
Piju pravidelně alkoholické nápoje (spát ale chodím střízlivý), jím na co mám chuť, chodím se svým psem na pravidelné procházky, pracuju, a snažím se na stáří nemyslet už 78 let.
0 Nominace Nahlásit |
chodím pěšky cca 2 km denně na autobus do práce, 3/4 roku jezdím na kole pro nákupy rovněž do Polska (je to blízko) střídám práci u PC a manuální ve skladu kde jsem expedientem, seknu od Nového roku s kouřením, nikdy nepiji tvrdý alkohol ani víno jenom občas pivo
Upravil/a: lexx
0 Nominace Nahlásit |
Každý den pravidelně onanuju.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 3228 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Snažím se hlavně pravidelně hýbat. Po autonehodě se mi to moc nedařilo, tak jsem začal docházet na rehabilitace http://www.redpoint-clinic.cz/Fyzioterapie/Rehabilitace-Praha-9-Cerny-Most/ Jsou tu opravdu borci.
quentos, tak proto jsi stále bez ženské.
nechápu, jak to spolu souvisí. Ženské tedy raději tlustoprdy, kteří
necvičí, žerou paštiky a konzervy a odsuzují zdravou stravu?
Srovnej si to trochu v tý svý dutý palici, než něco vypustíš…
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |