Prostě člověk leží v posteli a i když je unavený, tak ho něco nutí pořád o něčem přemýšlet, nemůže usnout a pořád se převaluje…Znáte to taky? Co pomůže usnout?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kenyrts, infant, Gorouš, Nazdar Bazar před 5376 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ja si kazdy vecer ctu, co nejdyl a kdyz zjistim, ze kazdou vetu ctu ctyrikrat tak zhasnu, odlozim knizku a asi tak do peti minut usnu…
0 Nominace Nahlásit |
Vstanu,přestelu si postel,někdy uvařím bylinky, meduňku ,jdu na WC a potom si znovu lehnu.Tablety se snažte neužívat.
0 Nominace Nahlásit |
příjemná klidná hudba, nejlépe vážná… mohu doporučit Loreenu McKennitt. A Trenkyvkině má tentokrát taky pravdu, nejzaručenější je kombinace obojího ;{))=
0 Nominace Nahlásit |
Někdy mi pomáhá četba ale nesmí to být moc zajímavé,to potom nespím vůbec 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já to taky řeším knížkou.Mám tu detektivku na díly,která má asi 50 stránek a už ji čtu asi třetím rokem pořád dokola.A bezpečně u toho usnu.
0 Nominace Nahlásit |
Já si taky čtu, pokud jsem sama. Když je vedle mě manžel, tak se tak hodinu až dvě převaluju než usnu. Je to hrozný. Ale jakmile bych vstala a šla něco dělat, tak na mě padne únava a jdu si lehnout, ovšem tam se to převalování opakuje…
0 Nominace Nahlásit |
misulinka udělej něco s tou demencí xD nebo si aspon někdy přečti co píšeš 🙂
0 Nominace Nahlásit |
a skouselasi plasky na spani a kdy by to nepomohlo tak si zajdi k doktorovi a ten ti poradi neco treba si precerpana a pak nemuzes usnou to semi taky stava ze sem moc ospala tak nemuzu usnou ale urcite to skus a drzim palecku
0 Nominace Nahlásit |
Představuju si, že je moje hlava prázdná místnost a nebo se jdu na chvíli koukat na televizi. To mě většinou pomůže usnout. A když ne, tak holt čučím do tmy.
0
před 5376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si tedy potichu zpívám ale musí to být nějaká pomalejší písnička a k tomu si ještě otevřu okno.
0
před 5376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U mne je to tak,že pokud se mi nechce spát,tak s tím bohužel nic neudělám a naopak-čím víc se o to pokouším,tím méně se mi to daří.Pustím si nějakou super muziku-něco poslechového-a dobrý je taky medunkový čaj.
0
před 5376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě pomůže vstát a jít na chvíli něco dělat, třeba doutřít nádobí na odkapávači ;)
0
před 5376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem na netu, čtu si nebo se koukám na film. Musím mít ale zhasnuté světlo a hrát by měla jenom televize. Mně to pomáhá a vždy do 5-ti minut usnu. :) ;o)
0
před 5376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nachystej si televizi na vypnutí a suneš při nějakém zajímavém filmu.taky to dělám když nemůžu usnot tak se dívam an film za chvili jsme unavena tak to nachystám na vypnutí a spím.
0
před 5376 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si čtu na netu,ale v mobilu abych nemusela vstavat,nebo hraju hry a když se mi to začne mlžit tak to vypnu a spim.Ale můj hlavní problém jsou studené nohy,tak to hupnu do horké sprchy,pak do pletených ponožek,do postele a spát.Pozdní sprcha hodně unavuje,a když mám zapálenou ještě aroma lampu(v té koupelně) tak ta dělá opravdu divy.Ale hlavně nelez do vany,nebo se ještě utopíš.
0
před 5375 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jeden náš profesor říkal, že on pije poděbradku a jí kvalitní tvrdé
sýry, že je to prý delikatesa a že to tak dělá celou noc.
Mno a já si dám teplé mléko a pustím si Metalicu.
Zdroj: infant.blog.cz
0
před 5374 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |