… kompletně se mi výsledky velmi líbí (přestože bude problém sestavit koalici), každá strana dostala tolik mandátů, kolik si zaslouží, jen nejsem spokojen s výsledkem TOpky, tý by podle mne stačily tři procenta a to jsem ještě štědrej, zasloužila by si jedno, aby neměla nárok ani na příspěvek, za to, co ten chemik s našim státem udělal (>>> ty Babišovy dluhopisy, jakožto úniku daní, sice využilo mnoho firem, ale je to výmysl Kalouska) … ČSSD si ten propad taky dost zaslouží, za to jak s náma vyjebávala ohledně OKD …
0 Nominace Nahlásit |
Překvapil mě vysoký počet stran a hnutí které překročili pětiprocentní hranici.
8Kdo udělil odpovědi palec? annas, johana 56, ivzez, briketka10, marci1, Kepler, Jiří Bohumil, Muso
před 2571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Příjemně:
Relativně vysoká účast u voleb.
Poměrně málo neplatných hlasů.
Vysoký počet parlamentních stran.
Vypadli Hermann a Marksová.
Nepříjemně:
Nevypadla KDU–ČSL.
Nevypadl Kalousek. )–:
6Kdo udělil odpovědi palec? dudu, johana 56, ahold, Mc Merkurion, Kepler, Jiří Bohumil
před 2571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Že nevznikla žádná strana, která by slíbila levnější máslo.
5Kdo udělil odpovědi palec? BENYTA, zjentek, Lamalam, TessieClydes, anonym
před 2571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vlastně nic… výsledky odpovídají předvolebním odhadům ;)
Otázkou je pouze to: vznikne koalice nebo půjdeme znovu volit…?
5Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, Drap, Kepler, Jiří Bohumil, anonym
před 2571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Seděla jsem dva dny ve volební komisi. Slovo volby už nechci slyšet.
Upravil/a: Lamalam
0 Nominace Nahlásit |
Pro mě bylo nepříjemným překvapením neúčast 100% všech obyvatel ČR co mohly jít volit ale neměli zájem.
Upravil/a: anonym
4Kdo udělil odpovědi palec? johana 56, BENYTA, Kepler, Jiří Bohumil
před 2571 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jediné co asi nikoho nepřekvapilo je úspěch ANO. Jinak je všechno překvapení ať už vzestupy či pády, či nové strany nebo počet kandidujících stran a hnutí. Překvapení budeme ale asi všichni tím, co se bude odehrávat v následujících čtyřech letech.
0 Nominace Nahlásit |
– Zbytočné rozdrobenie politickej scény a strata politickej predvídavosti kandidátov, hlavne tých s hlbokým prepadom.
0 Nominace Nahlásit |
Že nevyhráli komunisté. Měli nejlepší volební slogan – „Světový mír“. To opravdu většina voličů chce světovou válku?
0 Nominace Nahlásit |
Největším nepříjemným překvapením voleb je pro mě druhé místo silně protilidové strany ODS,uznávající jen podnikatele a soukromníky a kálící na řadové občany.
Upravil/a: John Wick
2Kdo udělil odpovědi palec? NeNonym, Jiří Bohumil
před 2564 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Že Piráti na poslední chvíli předehnali SPD.
Mají mou přízeň a doufám, že těm prvním dvěma (ANO, ODS) vezmou vítr
z plachet, protože co se týče jejich programů v rámci životního
prostředí, tak jsou oba regulérně k pláči.
0 Nominace Nahlásit |
Pro mne byl největším překvapením úspěch Pirátů, Starostů a propad KSČM. Všechna ta překvapení vítám, přesto jsem ani jedno nečekal.
Co se naopak dalo očekávat byl úspěch ANO i SPD a propad ČSSD, KDU a TOP09 … u TOP09 to trochu zamrzelo, ale bylo to celkem předvídatelné jejich stanoviska nebyla ničím unikátní a snadno se překrývala s jinými stranami které je tak mohly efektivně vysát 🙂.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Největším překvapením je pro mě to, že ANO získalo tolik hlasů a přitom neznám vůbec nikoho, kdo by je volil…
0
před 2563 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Překvapuje mne, kolik lidí si myslí, že 60% účast v parlamentních volbách je hodně a že se to nějak vymyká trendu poslední doby.
0
před 2563 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nepříjemná překvapení jsou dvě: že ANO vyhrálo tak drtivě a že TOP09 tak drtivě prohrálo. I když znám příčiny obého. Babiš vyhrál proto, že slíbil všechno všem a TOP09 prohrála proto, že zaprvé má v čele Kalouska, kterého z mně neznámých důvodů spousta lidí nemůže vystát, a za druhé že ve svém programu má jen to, co hodlá dělat, tj. posilovat EU, NATO a přijetí Eura, což – jak nám ukazuje úspěšné Slovensko – by nám bylo jen ku prospěchu, ale což se mnoha našincům nelíbí. Současně nám úspěch SPD ukazuje, že lidem se zastesklo po komunistické diktatuře. Pak ovšem nevím, proč v prvních popřevratových volbách volili demokracii. Asi si mysleli, že bez vlastního přičinění jim v kapitalismu budou lítat do huby pečeí holubi.
0
před 2563 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro mně dost nepříjemné překvapení: nikdo nevolil Simpsonovy ! No ale pravda je, že jsem za svoji stranu nevedl žádnou kampaň a taky mi nevyšli žádné hlasovací lístky. :D Další nepříjemné překvapení jsou všechny strany, které se dostaly před SPD, zvláště ANO a Piráti. (tedy víceméně k žádné změně nedošlo jen Piráti nahradili ČSSD a Top 09, k čemu potom volby ?) ☹ Příjemné jsou ty, které se dostaly za ni. A taky bych byl rád kdyby se hlasovalo přes internet.
Upravil/a: luckykubrt
0
před 2563 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jsem poněkud rozčarován skutečností, že ODS získala tak vysoký počet hlasů. Očekával bych po poněkud tristním období minulých let, že voliči zcela obmění vládnoucí struktury. bohužel se nestalo tak zcela. Ale změna tu je a to je dobře.
0
před 2562 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
S tou účastí souhlasím, nové strany pomocí sociálních sítí dokázaly mobilizovat nové voliče, kteří by jinak „neměli koho“ (což je standardní výmluva) 🙂 Ta účast se možná ještě výrazně zlepší se zavedením voleb přes internet, které doufám Piráti prosadí.
Dosud volby přes internet narážely na odpor stran, jejiž voličská základna je řekněme IT negramotná a jejich telefon je značky Aligátor, tyto strany jsou tentokrát o dost slabší, takže by se to mohlo podařit prosadit 🙂
Kdyby měly volby něco výrazně změnit,tak už by je dávno zakázaly.To není z mé hlavy,ale je to hezky řečeno.
ivzez: … souhlasím s tebou, ale bohužel, jak říkám, to už bychom asi chtěli moc … ale ten Hermann, ten mně taky těší …
Hermann mi udělal obzvláštní radost.
Nechápu, jak po tom podvodu s panem Brady mohl zůstat ve vládě.
… nebyl čas přemejšlet kdo je Brady (použito volně z Pelíšků), bylo potřeba sestřelit Babiše …
da ny: samozřejmě že vznikne koalice, jako po každých volbách. To se vždycky domluvil i černí s bílými.
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |