Obvykle je tak označován pomeranč či šípek. Doporučíte mi i nějaké další?
19.11. 15:40 Opět děkuji za odpovědi. Nejen na wikipedie to je napsáno. Já se ale ptal na DOPORUČENÍ. Doporučit můžete pouze tehdy, když o něčem víte z vlastní zkušenosti. Proto prosím, čtěte i popis otázek. Ulehčíte mi tak práci toto pro příště psát.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Drap před 1830 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nedávno jsem si koupila přírodní vitamín C z aceroly = druh americké třešně. Stačí jen jedna kapsle. denně.
Střídám s kapslemi z rakytníku. Koupila jsem rakytníkové kapsle s olejem. Mají kromě vitamínu C i jiné vitamíny a mastné kyseliny. Ale existují i tablety bez přídavku oleje.
Tyto dvě plodiny mají nejvíce přírodního vitamínu C. Řadí se k nim i šípek.
Výborné je kysané zelí, které doplňuje nejen vitamín C, ale i dodává i další látky z mléčnoho kvašení. ale i jinak prospívá zdraví. Ale je třeba doma kvašené.
Upravil/a: annas
3Kdo udělil odpovědi palec? Drap, vagra, independent
před 1830 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Brokolice, Růžičková kapusta, … viz wikipedia je tam celá tabulka sežazená podle množství vitamínu c ve 100g . Zvláštní kolik lidí tu můžete šokovat tím, že něco takového jako wikipedia existuje, představte si že to vidí poprvé, to musí být nadšení. https://cs.wikipedia.org/wiki/Vitam%C3%ADn_C#Zdroje_vitam%C3%ADnu_C
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Když tak kladeš důraz na to slovo „doporučení,“ tak jsi je měl umístit do základní otázky. Jak chceš doporučit obsah vitamínu C v něčem na základě osobní zkušenosti, copak mají lidi v ústech nebo někde jinde nějaký měřič obsahu vitamínu C? Pokud nemáš doma chem. laboratoř a nejsi schopný stanovit obsah kyseliny L-askorbové v látce, tak žádnou osobní zkušenost nemůžeš nabýt.
0
před 1830 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, tak asi takto… Vitamíny v potravinách jsou, ale ne v takové míře, aby se doplnilo potřebné možství v těle… Takže za mě je určitě lepší vitamíny doplňovat. Já doplňuju Cecko https://www.beautybio.cz/vitaminy/ekomedica-prirodni-vitamin-c-250g-bio-kvalita/ a cítím se dobře.
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2006 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1192 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 946 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |